Ключар и свършена работа

Ако ключар пристигне с не брандиран автомобил е леко съмнително.

 

Ако Вашият ключар пристигне с не брандиран автомобил на фирмата, която представлява, това може да означава две неща. Възможно е това изобщо да не е фирма, а просто лице, работещо като ключар „на частно“, част от сивата икономика или немърливост от страна на ключарската фирма. Ще разпознаете наш ключар от ателие SOS Locksmith по автомобилите с такъв надпис.

 

Когато ключаря не е облечен подобаващо.

 

Както служебния автомобил, така и облеклото на Вашия ключар трябва да бъде с цветовете и логото на фирмата. Професионалната етика изисква във всеки един бранш служителите да носят униформа. Всеки наш ключар винаги е облечен с униформа, в цветовете на центърът ни – SOS Locksmith.

 

Когато ключаря не се представя.

 

Първото нещо, което всеки трябва да направи, когато се запознава с нов човек, е да се представи. Освен любезност, ключаря винаги носи бадж със снимка и името си, както и ателието, от което са част. Така Вие знаете кой ключар Ви обслужва.

 

Когато ключаря измисля цената на място.

 

Ако усетите, цената на място е по-различна от тази, посочена в обявата, вероятно ключарят си я е измислил. Разбира се, цените варират в широк диапазон за различните ключарски и автоключарски услуги, но посещението на ключар на SOS Locksmith е на твърдата цена от 20 лева, независимо дали е денем или нощем, делничен или почивен ден, а реакцията на откликване е все така бърза – до половин час.

 

Започва да Ви заплашва

Може изобщо да не Ви се струва реално, но в много от случаите, когато възразите относно цената и начина на работа, е възможно да получите заплахи от страна на ключарят. Няма как един ключар, работещ „на черно“ да заведе съдебен иск срещу Вас. Нито един ключар от SOS Locksmith по никакъв начин няма да влязат в конфликт с Вас. Цената и начина на работа на ключаря ни винаги се изясняват предварително.

 

Липса на опит

Добрите умения на ключаря се развиват с време и труд. SOS Locksmith вече има единадесет годишна история, от основаването си през 2008 година. За това време успяхме да изградим репутация, навици и принципи, които предаваме на всеки наш ключар. Ежедневно десетки хора се доверяват на нашите ключари и техните услуги, предлагани от нас, независимо дали става въпрос за битови или авто ключалки.

Липса на инвентар от инстументи

Един специалист-ключар винаги трябва да е готов да реши проблеми от всякакъв тип и естество. Нашите ключари са точно такива. Когато бъдат повикани, те носят със себе си богат инвентар от най-актуалните инструменти. Разбира се, това оборудване има своята висока цена и не всеки ключар би могъл да си го позволи. Дори ключарят да разполага с него, не е гаранция, че може да го използва правилно. Неправилното използване може да доведе до нараняване и повреди на патрона и ключалката.

 

Липса на отзивчивост и любезност

Когато позвъните на ключар за аварийна услуга, е Ваше право да обясните какъв е проблема и да зададете въпросите, които Ви вълнуват. Не е добър знак, ако усетите, че отсрещната страна на телефона се опитва колкото се може по-бързо да приключи разговора, с цел да пристигне по-бързо и да Ви вземе парите за фиктивно свършена работа.

 

Добра репутация и клиентска оценка

Когато намерите ключарски услуги, вижте първо какви са репутацията и оценките им. Качествената услуга има добри отзиви и обратното. Нашите ключари са високо оценявани. Добрата репутация изисква време и усилия за да бъде изградена. Рядко се случва наш клиент да не е доволен от ключарските ни услуги.

 

Денонощно обслужване

Нуждата от ключар е денонощна. Затова и едно държащо на себе си ключарко ателие трябва да предлага услугите си 24/7 в денонощието. Като такова, ние правим точно това. Със сигурност би било доста неприятно за Вас да останете без дом или кола в тъмните часове на нощта, още повече ако вътре останат децата Ви без надзор. Едно позвъняване на телефон и скоро отново ще сте от другата страна на вратата. Всяка нощ екипът ни от ключари обикаля из цяла София, за да помага на клиенти, изпаднали в такава неблагоприятна ситуация.

 

Когато търсите ключар или продукт от SOS Locksmith можете да сте сигурни в едно – ние работим само с световно признати производители, лидери в производството на ключарски стоки. Нашата цел е не просто да оправдаем очакванията на нашите клиенти за услуги от ключар, а да ги задминем, така че те пак да се обърнат към нас, когато им потрябва ключар за една или друга услуга. Ние вярваме, че професионалното отношение към клиента и професионалното изпълнение на услугите от ключар са първите стъпки към изграждането на взаимното доверие с клиентите. Когато ние наемаме нов ключар, ние правим задълбочен подбор. Стремим се да наемем най-добрият и мотивиран бъдещ ключар. На всеки ново постъпил ключар провеждаме дълго и детайлно обучение, за да е наясно с нашите методики и начини на изпълнение на задачи. Почти всеки ключар е вече дългогодишен служител на ключарското ни ателие. Онлайн магазинът ни е един от най-големите в областта на ключарските артикули и услуги от ключар. Предлагаме изобилие от брави, патрони, бронировки, обков, дръжки, шпионки, автомати, катинари, резета, допълнителни брави, автоключове, кутийки, ключалки и други най-различни продукти, с които всеки ключар е запознат. Предлагаме също така и входни врати, по поръчка. Ако нещо, което сте намерили в онлайн магазина ни Ви е допаднало, но имате някакви запитвания, можете да се свържете с ключар от нашия екип. Той с удоволствие ще Ви разяснят това, което не Ви е ясно. Разполагаме с денонощен авариен екип за спешни ключарски услуги, с повече от един специалист. Когато и да Ви потрябва майстор, можете просто да позвъните на екипа ни. До 30 минути вече ще има наш представител пред вратата Ви. Десетки хора ежедневно се доверяват и са ни благодарни. Както вече споменахме, работим с най-големите световни производители на ключарска техника. Именно за това всеки един наш майстор може да извади дубликат на почти всеки един вид ключ. Можем да Ви дадем гаранция за професионализма и качеството на услугите ни и продуктите ни. Дубликат на ключовете, пригодени за тези ключалки могат да бъдат изработени единствено в нашите центрове.

Ако ключар пристигне с не брандиран автомобил е леко съмнително

Когато ключаря не е облечен подобаващо

Когато ключаря не се представя

Когато ключаря измисля цената на място

Ключар на работа
Ключар 1
Ключар за Младост
Ключар 2
Ключар и дистанционно
Ключар 3
Ключар и свършена работа
Ключар 4
Ключар и проба на ключ
Ключар 5