автоключар Дървеница

Преди време всеки един проблем свързан с колите, се налагаше да бъде решен от автомонтьор, ако ли не специално от оторизиран сервиз на производителя. Основните проблеми на това са, че трябваше да намерим такъв и да приготвим една обилна пачка за разходите по ремонтите. За щастие, когато имате проблем със ключа, ключалка или запалване вече можете да се обърнете към автоключар. Един професионален автоключар може да реши проблем от такова естество за отрицателно време и то на много по-ниска цена. Автоключарят може да Ви съдейства с изваждането на нов ключ, подмяна на ключалка или да отстрани проблем със самото запалване. Ако възникне някой от изброените проблеми, обадете не незабавно да наш автоключар, независимо дали Ви потрябва през деня или нощта.

Нужда от нов ключ

За един добър автоключар смяната на ключ за даден автомобил не е невъзможна работа. Модерните коли са обурудвани с имобилайзер – система, предотвратяваща запалването и отключането на колата с ключ, непредназначен за конкретния автомобил. За да бъде изваден нов ключ, автоключарът трябва да е добре запознат със спецификите на тази защитна система. Нашите автоключари са напълно запознати как работи тя. Не е добра идея на се доверявате на автоключари, които не са запознати с този детайл.

 

Счупен ключ

 

Наистина един ключ се чупи трудно, но пък стане ли това последиците могат да бъдат катастрофални. Представете си сте някъде на път, спирате за почивка, пъхате обратно ключа в ключалката, но уви! При завъртането половината ключ остава в ръката Ви. Настъпи ли такава ситуация, от крайна и спешна необходимост. За щастие имаме винаги на разположение автоключар, който работи денонощно от петък до неделя. Позвъните ли, те до 30 минути вече ще са при автомобила Ви.

 

Изгубен ключ

 

Отивате някъде с колата, паркирате, излизате да се поразходите, тръгвате обратно към колата и точно когато бръкнете в джоба си, осъзнавате, че ключът липсва. Настъпи ли такъв момент, повечето хора биха изпаднали в паника и това е нормално. Отново за щастие, наш автоключар може да Ви помогне и в такъв момент. Професионалният автоключар разполага на склад с десетки ключове за стотици автомобили, от нови до стари модели за всички марки – Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Honda, Toyota, Volvo, Peugeot, Citroen, Renault, Fiat, Alfa Romeo, Opel, Nissan, Mazda и много други. Един професионален автоключар трябва да разбира от всичко, свързано с тази сфера и всеки един наш автоключар е такъв. Освен да извади нов ключ, наш автоключар може да изтрие старите запаметени ключове от имобилайзерът, така че ако някой, който е намерил или откраднал ключа Ви няма да може да отключи и запали автомобила Ви. Първото дейстие, което трябва да предпиемем, когато разберем, че ключът ни липсва.

 

Програмиране на транспондери

 

Транспондерите са важен компонент при сигурността на автомобилите. На един автоключар му е необходимо сериозно познание, за да може да направи диагностика, репрограмира и оправи повредата на един транспондер. Автоключар при нас знае как да направи това, без нещо да го възпрепятства. Нещо, което не всеки автоключар умее и намира за непосилно трудно.

Ето няколко чести въпроса, които клиентите ни задават на наш автоключар.

 

Какви коли обслужвате?

Както вече споменахме, услугите ни от автоключар обхващат почти всички марки коли. В практиката си един наш автоключар има опит с коли на повече от 20 години, както и с такива ново производство, излезли от фабриката преди не повече от 5 години.

 

Какви са цените на един автоключар?

 

Цената на услугата, която ще изпълни един автоключар е строго индивидуална. Едно посещение от автоключар струва 20 лв, а отключването зависи спрямо колата. Програмирането и ваденето на дубликат е в още по-голям диапазон. Там цените за услуга от автоключар обикновено варира между 200 и 1000 лв.

 

Има ли шанс ключалката или друга част на автомобила да бъда увредена, когато автоключар работи по нея?

 

Ние Ви даваме гаранция, че когато наш автоключар работи по колата Ви, той няма да увреди нито ключалката, нито каквато и да било друга част. В случай на възникнал проблем, ние сме готови да възстановим разходите по щетите. За благодат, автоключарят, който ще дойде, е професионалист и едва ли ще се стигне до повреда.

 

До колко време пристига автоключар, когато е повикан по спешност?

Стандартното време, необходимо на един автоключар да стигне до заветната дестинация е половин час. До 30 минути автоключарят вече ще е започнал да работи по отстраняването на проблема. Без значение дали ни потърсите денем или нощем, времето за реакция на автоключар е едно и също.

 

Какви други услуги може да ми предложи един ваш автоключар?

Друго нещо освен аварийното отключване, което често се налага на наш автоключар да прави, е смяната на ключалката за запалване на автомобила. Както всеки друг механизъм, така и животът на автоключалките има своят край. Много клиенти се панират, когато автомобилът им не ще да запали и обикновено мислят, че проблемът е в самия двигател. За тяхно щастие проблемът в някои случаи би могъл да бъде отстранен от автоключар, като обикновено този ремонт е много по-бърз и евтин от работата по двигателя на автомобила.

Вадене на заседнал или счупен ключ в ключалката.

При един автоключар това е често срещана операция. Може да Ви се струва невероятно, но има случаи, при които ключът се чупи в самата ключалка за запалване. Настъпи ли това, по-добре бързо се обадете на автоключар, вместо панически да се опитвате да превъртите или издърпате ключа. Това може да доведе до повреди в механизма на ключалката. Автоключар има инструменти и знае как да го извади, без да я нарани.

За колко време автоключар може да програмира нов ключ за колата ми?

Няма стандартен отговор за продължителността на работата на автоключар за тази дейност. Обикновено за изваждане на дубликат процесът по копиране и рязане на ключ е по-кратък, отколкото в случай, че се налага изтриването на предходните запазени ключове в имобилайзера на автомобила, като например, когато ключът Ви е бил изгубен или откраднат и се налага информацията за него да бъде изтрита, за да не може крадецът да го използва за достъп до автомобила. В груби граници, необходимото време е от един час до един ден.
 

Ето няколко чести въпроса, които клиентите ни задават на наш автоключар
 
Какви са цените на един автоключар?
 
Има ли шанс ключалката или друга част на автомобила да бъда увредена, когато автоключар работи по нея?
 
До колко време пристига автоключар, когато е повикан по спешност?
 
Какви други услуги може да ми предложи един ваш автоключар?
 

автоключар и ключове
автоключар 5
автоключар в процес на работа
автоключар 4
автоключар Дървеница
автоключар 3
автоключар и автомобил
автоключар 2
автоключар в сервиз
автоключар 1