Микробутони за дистанционно

Предлагаме бутони за множество марки и модели автомобили. Те са изработени от качествена пластмаса или каучук, и са снабдени с допълнителна защита – гаранция, че ще ги употребявате по-дълго. Препоръчваме ви, ако ще се наложи смяна на елемент от автокутийката ви, това да направи опитен майстор автоключар. Има опасност, ако това направите вие, било то поради незнание или недостатъчно опит, да загубите или повредите някои от фините елементи в автокутийката.

Бутоните на автомобилните ключове – елемент, който често се разваля

Понякога причината да не можете да използвате дистанционното на вашето превозно средство може да се крие в изтощена батерия (доста често срещана причина), счупена автокутийка или пък в дефектирал бутон. Често се случва те да хлътват и тогава или спират да функционират или дават по-слаб контакт. В такава ситуация ви съветваме да не бързате да сменяте дистанционното или батерията. В автоключарския ни център в Дървеница можем безпроблемно да отворим вашата автокутийката, да направим диагностика на батерията (колко би издържала) и да сменим дефектния бутон.

Ето някои от най-честите причини, поради които се повреждат бутоните на автоключовете:

Замърсена автокутийка

Повече от нормално е при продължителна употреба тя да започне да пропуска влага, прах, мръсотия. Това може да доведе до неправилното функциониране на някои от бутоните. Често те просто хлътват и не дават контакт или това става след много натискания.

Изхабена автокутийка

С течение на времето е повече от нормално тя да се замърси и изхаби. Често я изпускаме, изпираме в пералнята и т.н. Дали след наши действия или не – това няма как да не изхаби или повреди бутоните.

Механична повреда

Също толкова естествено е проблеми да се появят и след натиск, стъпване върху ключа, изпускане и подобни. След такива неприятни ситуации е важно да преценим или да се допитаме до професионалисти къде точно е проблемът – дали в бутон, дали в друг елемент от кутийката, дали в чипа (транспондера)

Съветваме Ви при първата проява и на най-малкия проблем с вашето дистанционно да се обърнете към нас. Това може да ви спести много нерви и излишни разходи впоследствие. Също така е важно да знаете, че не е необходимо да бързате да купувате и обучавате нов автоключ – проблемът може да се отстрани или само със смяна на батерия или пък определен бутон. В ключарския ни център в Дървеница разполагаме с апаратура, който може да направи диагностика на ключа ви. След това ще ви дадем най-добрия съвет – каква част трябва да смените или дали е необходимо да закупите нов ключ и съответно да ви го обучим на място.