Тези стабилни врати се изработват само по поръчка – така те ще отговарят на високите изисквания на всеки отделен клиент,в зависимост от мястото и средата, където ще се използват. 

Блиндираните входни врати са с основно електромеханично заключване и допълнително механично, което придава изключителна здравина и надеждност на крайния продукт. Пантата е оборудвана с пасивни шипове. Всички блиндирани врати са направени от крайно издръжливи материали, които са устойчиви срещу физически и механичен натиск. Блиндираните врати, които ще намерите в нашия магазин, се разделят на две главни категории –  за къщи и за жилища:

  • Блиндирани врати за апартаменти. Тези врати имат и допълнителна електромеханична система за заключване, защото най-основното при тях е тяхната сигурност и защита против неправомерни опити за проникване. Те са изящни и осигуряват обратна връзка – реагират със звуков сигнал – пращат на собственика съобщения при опит за взлом.
  • Блиндирани врати за къщи. Те се отличават от тези за жилищата. Тук трябва да се вземе предвид, че тези врати постоянно са изложени на неблагоприятни атмосферни влияния, трябва да са водоустойчиви, да са устойчиви срещу вятър, да имат добра шумоизолация и др. Вратите от тази серия (xDoor) се отличават с красивата си визия. Те могат да бъдат механични или да са инсталирани с електромеханична брава.

Съветваме ви да не подценявате монтажа – той е важен за доброто функциониране на всяка една блиндирана врата. Монтажът се доплаща допълнително 150 лв.