Автоключарски съвети

За нарязването на металната част (блейда) – в границите 10-20 лв., зависи от профила. Обучението пак зависи от марката и модела на автомобила – може да варира в границите 60-160 лв. За някои по-редки и скъпи марки обучението може да е по-скъпо.

Стандартното време е около 30 минути, но пак зависи от марката и модела на вашето превозно средство.

Направете го, ако имате възможност, естествено. Така ще използваме информацията от превозното ви средство. Ако не можете да го докарате – може да ни донесете работещ ключ и ние ще направим негово копие. Все пак имате възможност – звъннете ни преди това на тел. 0894 62 00 02, за да ни информирате за марката, годината и модела на автомобила.

Да, ние сме едни от най-големите вносители на автокутийки. Ако по някаква причина не разполагаме в момента с необходимата ви кутийка, бихме могли да Ви я доставим.

Зависи от естеството на проблема и времето, необходимо за решаването му. Понякога наред лесните ситуации се оказват доста проблематични за решаване, но пък важи и обратното. Нашият авариен автоключар ще прецени на място и ще ви информира своевременно за цената на услугата.

В някои случаи може да се наложи, но може да сте сигурни, че няма да остане никакви следи след дейността на ключаря.

Да, разполагаме с разнообразие от автоключалки, но може и да не се наложи да купувате нова. Елате с автомобила и на място ще преценим – повредата може да се окаже лесно отстранила.

20 лв. за границите на цяла София. Идва за 30 минути (естествено, някой път са възможни леки забавяния заради задръствания в час пик или лоши метеорологични условия).

Възможно е, разбира се. Заповядайте на място в нашият автоключарски център на бул. Климент Охридски 25, кв. Дървеница.