В ключарския ни център в Дървеница предлагаме абсолютно всички ключарски услуги, независимо дали са аварийни или планирани.

Ключарски услуги

Изработване на копия на ключове

Разполагаме с огромно разнообразие от заготовки за ключове – най-различни модели и варианти, вкл. и за много редки модели брави и патрони. Внасяме тези заготовки директно от производителите и сме в състояние да направим дубликат на ваш ключ, независимо от вида му и приложението му.

Ремонт на дръжки, брави, патрони

Най-добре би било да ни донесете разваления механизъм на място, за да го ремонтираме и ако това е невъзможно – да ви предложим други варианти. Друг вариант е при вас да пристигне наш колега ключар, който да извърши или смени развалената част на място.

Монтаж и демонтаж

Предоставяме професионален монтаж на ключалки и услуга по подобрение в съответствие с Българския Държавен Стандарт БДС , за да срещне изискванията Ви по сигурността.

Производство на входни врати

Входната врата е най-важният елемент от всеки дом, защото именно тя го защитава от кражби, любопитни погледи, шумо и топлоизолира.

Входната врата трябва да е надеждна, стабилна и добре монтирана, за да ви служи дълги години безпроблемно.

Прекодиране на секретна брава и патрон

Има ситуации, в които е наложително да смените ключовете си или да обучите напълно нови, но невинаги е наложително заедно с това да сменяте и заключващите механизми – секретна брава или патрон.

Прекодирането на секретна брава и патрон е услуга, която също предлагаме в нашия ключарски център.

Изваждане на счупени ключове

Изваждането на счупени ключове от заключващите механизми брава или патрон на вашата врата често е дейност, с която се заемаме сами, без да имаме необходимите опит, познания или пък инструменти. Така нерядко нанасяме щети, разглобяваме бравата и т.н. и в края на краищата пак се налага да ползваме аварийни ключари, но след като сме загубили нерви и време.

Други ключарски услуги

Изгубени ключове или заключени навън

SOS Locksmith разполага с професионални ключари, които използвайки най-новите технологии и техники на работа, ще възстановят влизането във Вашия дом с възможно най-малко главоболия. Като професионални ключари, ние ще отворим вратата Ви като използваме метода на шперцово отключване (дупченето е последното средство, към което прибягваме), като предпазваме повърхността на заобикалящата ключалката врата дори и от минимални повреди и наранявания.

Повредени или неизправни ключалки

SOS Locksmith предоставя професионален монтаж на ключалки, отваряне на врати, поправка на ключалки или подмяна на всички видове врати и прозорци, включително гаражни врати, домашни ролетни врати и противопожарни изходи.

При преместване в нов дом - кой има ключ?

Смяната на ключалките се пренебрегва с лекота в хаотичната атмосфера в процеса на преместването в нов дом, но е ужасяващо да си помислим колко души биха могли да имат копие от ключовете на новия Ви дом. Горещо препоръчваме смяната на всички ключалки заради сигурността на Вашето семейство и заради собственото Ви спокойствие.

След влизане с взлом

В случай на обир, ние ще поправим щетите и ще осигурим сигурността на Вашето имущество според най-високите стандарти. Ние също ще Ви дадем съвет и решения за подобрението на досегашните ключалки на Вашите врати, прозорци или гараж – съобразени с изискванията на Вашата застрахователна компания, ако е необходимо – или дори ще подготвим домашни ролетни системи за Вашите врати и прозорци.

Проблеми с ключалки за PVC или алуминиеви врати

Можем да поправим и подменим ключалките на Вашите PVC врати ако те се развалят. Ако вратата не се заключва докато е в отворено положение, това понякога може да означава, че заключващия механизъм е повреден, което обикновено довежда до нуждата от нов заключващ механизъм.

Гаражни врати

Предлагаме професионален монтаж и поправка на ключалки за всички видове гаражни врати, включително катинари с резета и скоби, и защитни гаражни врати.

Сейфове и каси

Работим с най-добрите производители на сейфове в Англия и предлагаме консултации при избора на най-подходящия сейф за Вашите нужди. Ако вече притежавате сейф, но сте загубили ключа или сте забравили отключващата комбинация на кода, то ние можем да Ви помогнем.

Катинари

Можем да доставим, отворим, поправим или заменим всеки катинар. Можем да доставим катинари с еднакви ключове, така че да отваряте всичките си катинари с един ключ или може да имате един главен ключ, отключващ всеки Ваш катинар, като всеки катинар запазва своя ключ; при поръчка заедно с катинарите, можем да доставим вериги с дължина по Ваше желание.

Подобрете сигурността на Вашия дом

Първата стъпка към защитата на Вашия дом е осигуряването на подходящи ключалки на Вашите прозорци и врати. Според официалната статистика, една трета от всички обири се случват през задните прозорци на дома Ви, или през отворен прозорец, или когато крадецът разбива стъклото, отваряйки резето и влизайки вътре. Няколко прости допълнителни мерки за сигурност, като например ключалки за прозорци, биха предотвратили много от тези домашни обири!