Това са метални врати, които имаме на склад – те са здрави, надеждни и стабилни и са идеалният избор за монтаж на панелните апартаменти. Те са перфектните заместители на така известните в близкото минало талашитени врати, с които бяха оборудвани всички панелни апартаменти.

Наричат се обикновени, защото не предлагат безкрайни екстри или високи технологии – те изпълняват най-основните цели, които трябва да правят всички врати – да са здрави, надеждни, да спират крадците, да защитават вас, вашето имущество и близки и не на последно място – да са приятни за окото. 

Цената им също не е за подценяване – те предлагат перфектното съотношение между цена и качество.

Тези входни врати са удачен избор за панелните жилища, защото размерът им съответства идеално на този на строителния отвор, след като се демонтира металната каса. Те са изработени от метал с размери на касата 90 /197 см. Дебелината на крилото варира (50-70 мм., което е и важен компонент при ценообразуването на всеки отделен продукт), а възможните посоки на отваряне са: навътре-дясна, навътре-лява, навън-дясна, навън-лява. При някои модели покритието е машинно поставено и топло пренесено PVC фолио, при други – прахово боядисване.

Монтажът не е включен в цената на вратите – той струва 80 лв. Съветваме ви да се доверите на професионалисти в това отношение, защото правилният монтаж е от съществено значение за правилното функциониране на избраната от вас блиндирана метална входна врата. За всички модели предлагаме възможност за закупуване на кредит с подробни схеми на изплащане, посочени при всички врати.

Видео

Входни врати – Обикновени метални врати