Интериорните врати на родната фирма Solid 55 се характеризират със своята чудесна визия и меки, светли тонове. Те са най-добрият избор за хора с класически предпочитания, но и за тези, които търсят модерни дизайнерски решения.

По избор може да бъде направена и фрезовка, която се предлага в четири цвята. Вратите на Solid 55, които предлагаме, са от известната вече линия S line Fashion. Те ще гарантират високи нива на звукоизолация. Покритието е MDF с боя, а алуминиевите профили са с електростатично такова. Всичко това няма как да не допринесе за по-приятна, запомняща се визия. На склад разполагаме с три врати Solid 55 за онагледяване на техните достойнства. Повечето от вратите изработваме със заявка, защото желанието ни е всеки клиент да се наслаждава индивидуален краен продукт, който да отговаря на конкретните му нужди.

Освен по големина може да изберете и различни по вид интериорни каси, които още повече да увеличат възможностите на вашите интериорни решения. Крилата на интериорните врати са изработени от MDF, а пълнежът им е от минерална вата. С известната линия S Line са изработени и вратите за баня на Solid 55 – те са едновременно здрави и издръжливи при силно влажна среда, но същевременно спокойно може да е със същата визия като на останалите интериорни врати в във вашия дом, без нежелано да изпъква .

Цената на тези интериорни врати на Solid 55, които предлагаме, е без техния монтаж. Той струва 80 лв.

За монтажа на която и да е врата ви съветваме да използвате услугите само на професионалисти. Също така правилно взетите размери могат да ви спестят главоболия и много загуба на време впоследствие.