Ако искате идеално съотношение качество-цена за вашата интериорна врата, то тези от нашата линия Standart са чудесно решение.

Този вид врати са изработени от HDF плоскости дебели 6 мм. като крилото е изработено от рамка, за която е ползвано иглолистно дърво. Някои наши модели интериорни врати Standart са с подсилено стъкло, с дебелина 4 мм. Предлагаме тези видове интериорни врати с права каса (10 см.), но имате опция да изберете с друг вид – права такава с 2 комплекта первази или обла за друг вид големина на зида.

Тези интериорни врати са перфектното решение за апартамент, където е удачно да смените всички поостарели врати с нови такива. Те няма да са луксозни, но ще вършат работа дълги години. Те са удачен избор са за офиси и фирми, които разполагат с много помещения, които трябва да се затварят.

Плюсове на интериорните врати Standart:

  • Предлагат идеалното съотношение между цена и качество;
  • Крилата им са направени от иглолистна дървесина - причина да са са здрави и да предлагат усещане за комфорт;
  • Има богато разнообразие от красиви цветове, което би трябвало да задоволи и най-претенциозните интериорни за вътрешно обзавеждане;
  • Прилягат много плътно към касата;
  • Някои конкретни модели имат с по-разчупен дизайн и по-интересни фигури от стъкло.

Цената на тези врати е в порядъка от 229 лева до 244 лева. Съветваме ви за инсталирането на избраната от вас интериорна врата да се доверявате на нашите специалисти. Монтажът се заплаща отделно е на цена 60 лв. Имаме с всички посочени врати в наличност.