Тези красиви интериорни врати на полската компания Classen са изработени от здрави дървесни плоскости (известни и като MDF), а пълнежът им е от ПДЧ или специална изолация. Обърнете специално внимание на групите Modern и Elegance – те са с усилена конструкция, благодарение на която тяхната стабилност и надеждност ие в пъти по-голяма.

Касата на интериорните врати Classen също е изработена от MDF, покрита с фолио. То изолира допълнително, но и би могло допълнително да участва в изграждането на цялостния вътрешен дизайна на жилището ви.

Допълнително бихте могли да получите още една панта, секретни патрон и брава, втулки, вентилационна решетка. На тел. 0894 62 00 02 наш консултант ще ви предостави подробна информация за всеки вид интериорна врата, която предлагаме и за допълнителните заключващи механизми.

Цените на интериорните врати варират в границата 95 лв. – 770 лв. (най-скъпи са тези, които са имат подсилена конструкция и са със закалено стъкло за повече здравина). Монтажът на всяка избрана от вас врата Classen струва допълнително – 50 лв. Не подценявайте тази дейност и ви съветваме да не се опитвате сами да монтирате вратата, особено ако нямате необходимите познания и инструменти.

  • Стандартна (щок) каса. Направена е от MDF плоскости. Покритието е с фолио. Декорът или цветът на касата съответстват на вратата. На тази каса не са ѝ необходими первази.
  • Цена на стандартна каса – 89 лв.
  • Регулируема каса. Направена е от ПДЧ и покрита с декоративно фолио. Касата е със същия
  • Цена на регулируема каса – 209 лв.
  • СМОК (обличаща) каса. Чудесен вариант, ако искате да покриете грозните металните каси на старите панелните апартаменти. Няма нужда да къртите. Касата е възможно да бъде регулирана в границите 70 – 150 мм.
  • Цена на СМОК каса – 129 лв.
  • Нов аркус. Изработена от MDF каса. Монтажът би могъл да се извърши на стени, които имат различна дебелина – единият размер е 11,5 сантиметра до 20 сантиметра., другият – от 20 сантиметра до 32 сантиметра.
  • Цената на каса Нов аркус – 219 лв. (при размери 11.5 см. – 20 см.), 270 лв. (размери 20 см. – 32 см.)

Интериорните врати Classen, които може да закупите онлайн магазина ни, имат разнообразни цветове – те могат чудесно да имитират дървото – дъб, орех, ясен. Заключващите механизми също са от значение, а при допълнително заплащане можете да получите като допълнение към вашата интериорна врата втулки за вентилация, допълнителна панта, стабилни секретни брава и патрон, маска за панта, шпионка,  стопер.

Предлагаме две възможности за избор – врати на склад и такива със заявка. Ако се спрете на такава на склад, доставката е максимум 15 работни дни от датата на сключване на договора. Ако поръчате интериорна врата Classen – срокът вече става до 35 работни дни.

Видео галерия

Интериорниврати Classen
Интериорниврати Classen
Интериорниврати Classen
Интериорниврати Classen
Интериорниврати Classen
Интериорниврати Classen