Професионални Офис Ключарски Услуги

Ако Вие или Вашият персонал останете заключени вън от помещенията си, загубите ключа си, или сте заложници на стари, своенравни и повредени брави и ключалки, ние можем да помогнем : SOS Locksmith предоставя професионален монтаж, отваряне, поправка или смяна на всякакъв вид заключващи механизми.

Заключени хранилища или квартири

SOS Locksmith са на Вашите услуги 24 часа, 365 дни в годината, като използват само професионални ключари, които, оперирайки с най-новите технологии и техники, ще отключат входа към Вашето имущество с възможно най-малко шум и суетене. Като професионални ключари, ние ще отворим вратата Ви като използваме метода на шперцово отключване (дупченето е последното средство, към което прибягваме), като предпазваме повърхността на заобикалящата ключалката врата дори и от минимални повреди и наранявания.

Монтажни услуги и резервни части

Ние носим със себе си цял набор от брави, ключалки и дръжки за врати, вариращи от секретни брави до жлебови и прозоречни заключващи механизми, които можем да доставим и монтираме, или да подменим за по-добро качество, или просто да заменим за подобни на вече старите; поставяме заключващи механизми и ключалки върху дърво, пластмаса, алуминий, дори и върху огнеупорни и композитни врати и прозорци.

Поправка

SOS Locksmith ще поправи и подобри всяка брава и ключалка, повредени в следствие на вандализъм или влизане с взлом, като Ви предлага безплатни съвети за Вашата сигурност.

Дубликат на ключове

Извършваме услугата размножаване на ключове на място, като това включва изработката на всякакъв вид ключове, в това число и секретни, автомобилни и поверителни ключове. Нашите услуги включват и снабдяване на ключови кодове за почти всички видове ключалки с код.

Отваряне и поправка на сейфове и трезори

SOS Locksmith предлага сейфове, както и обслужва тяхната поддръжка. Работим с най-добрите производители на сейфове в Англия и предлагаме консултации при избора на най-подходящия сейф за Вашите нужди. Ако вече притежавате сейф, но сте загубили ключа или сте забравили отключващата комбинация на кода, то ние можем да Ви помогнем.

Услуги по контролиран достъп

Боравенето с голям брой ключове може да се превърне в значителен проблем. Ключовете могат да бъдат загубени или дубликирани твърде лесно, както не е изключено и често Вашите работници просто да забравят да ги върнат. Обезпечаването на сигурността в дадено търговско помещение, както и защитата на Вашия персонал и авоари са основен приоритет за всеки бизнес. SOS Locksmith доставя, монтира и поддържа безключови механични и дигитални входни системи за сигурност. Тези системи, снабдени с възможност за поддръжка на повече от 10 000 различни потребителски кодове, които лесно могат да бъдат сменени или изтрити, осигуряват високо ниво на приспособимост към сигурността на места с голям поток на хора, като напр. магазини, хотели и офиси.

Кепенци, входни врати и решетки

SOS Locksmith поддържа многообразие от ключове за кепенци и входни врати, като е в състояние да приспособи няколко затварящи механизми към един единствен ключ, така че нуждата от носене на няколко ключа да отпадне напълно. Ние също доставяме и монтираме решетки за врати и прозорци, съобразени цветово с вашите спецификации, като изготвяме безплатни оферти при запитване.

Услуги на специалист по сигурността

SOS Locksmith предлага широк диапазон от специализирани услуги по сигурността, целящи да донесат мир и спокойствие за Вашия бизнес. Изготвяме безплатни оферти, без задължение за изпълнение, целящи да определят Вашите нужди за сигурност и да Ви дадем нужния съвет за най-добрите действия в съответствие с изискванията Ви. Независимо дали се нуждаете от високо защитни сейфове или сложна система от Мастър Кий, за да контролирате достъпа във Вашата/Вашите сграда/и, нашите експерти могат да Ви помогнат.

Управление на ключове и заключващи се шкафове

Повечето бизнеси страдат от непрекъснати проблеми със заключващите се шкафчета на персонала, като напр. загубени ключове или повредени ключалки или врати. Често проблемът се корени в недоброкачествените системи, които водят до по-голямо амортизиране на заключващите се шкафове и загуба на скъпоценното време на администрацията.

SOS Locksmith предлага система за управление на ключалки и заключващи се шкафове, бързо и ефикасно решение, предназначено за премахването на този Ваш разход и неприятност. Във SOS Locksmith ние не само поправяме и подобряваме заключващите се шкафове, но записваме и съхраняваме в база данни всеки индивидуален код за шкаф на всички Ваши служители в сферата на всеки бизнес.
Когато имате необходимост от нов ключ, клиентът трябва само да ни изпрати номерът на ключалката, след което ние я идентифицираме и отсичаме ключа, който й пасва, като той ще бъде доставен в рамките на 48 часа.
Тази услуга е особено полезна ако работите с голям брой служители или имате голямо текучество на служители – сезонно вариране например.

Ключове

Компютърно отсичане и кодиране, изпращане в запечатана пратка.

Заключващи се шкафове

Предлагаме всички видове в зависимост от Вашите персонални изисквания

Аксесоари за заключващи се шкафове

Нови ключалки, мастър ключове, накрайничи за ключове, заключващи се кутии и шкафове от всички размери и количества.

Поправка на заключващи се шкафове

Ценово ефективна поправка на заключващи се шкафове на място.

Системи за сигурност и контролни заключващи системи

Контролните заключващи системи предлагат контрол над движението на хора в рамките на една или повече сгради, осигуряващи сигурността и достъпа на собствениците на ключовете, наемателите или живущите там. Системите могат да бъдат проектирани или върху ключова секция, или на базата на ограничен ключ за сигурност, зарегистрирани така че да се предотврати неоторизираното копиране на ключове. SOS Locksmith препоръчва използването на системата на ограничен ключ за сигурност, тъй като тя е по-сигурна.

Моля обадете се на тел 0885-002-436 за съвети, свързани с ограничителните ключове. SOS Locksmith поставя контролни заключващи системи в домашни помещения, в сгради и апартаменти, използвани от множество наематели, в училища, колежи, университети, здравни заведения, сгради на градски съвети и други местни власти, търговски обекти, офиси или всякакви други бизнеси с множество постройки.

Нашите ключари могат да програмират контролни заключващи системи за цилиндрични ключалки, катинари и зъбчати ключалки, ключалки с жлебове, или за всяка комбинация от тези ключалки.

Всички контролни заключващи системи са патентовани за максимум от 20 години преди патентът и ключовите ограничения да отпаднат, след който период системите могат да бъдат копирани легално. Колкото по-дълъг е патентът върху ключа или дизайна му, толкова по-добре, тъй като така Вие запазвате контрола върху сигурността на своите помещения.

Независимо дали се нуждаете от една-единствена ключалка за предната си врата, или имате нужда от заключваща система за голямо предприятие или компания с множество помещения, SOS Locksmith може да Ви помогне. За повече информация ни се обадете на тел. 0885-002-436