Този вид блиндирани врати се изработват само по поръчка и със сигурност ще задоволят и най-високите изисквания относно сигурност, надеждност и здравина.

Този вид врата има основна електромеханична система за заключване в пет както и допълнително механично такова в още четири точки. При пантите има монтирани пасивни шипове, които още повече допринасят за и без това много сигурната врата. Всички блиндирани врати са изработени от издръжливи материали, които са изключително издръжливи срещу директен физически натиск.

Блиндираните врати, които предлагаме, се делят на две основни категории – предназначени са за монтаж на къщи и за жилища:

  • Блиндирани врати за къщи. Те се отличават от тези за жилищата. Тук трябва да имате предвид, че те са изложени постоянно на неблагоприятни атмосферни влияния, трябва да са водонепропускливи, да са устойчиви против вятър, да имат добра шумоизолация и др. Вратите от тази серияx – Door – се отличават с отличната си визия. Те могат да са механични или да са оборудвани с електромеханична брава.
  • Блиндирани врати за апартаменти жилища. Тези врати имат и допълнителна електромеханична система за заключване, защото най-основното при тях е сигурността им и защитата против неправомерни опити за проникване. Тези врати са красиви и могат да осигурят обратна връзка – реагират чрез звуков сигнал – изпращат на собственика съобщения при опит за взлом.

Съветваме ви да имате предвид, че монтажът е много важен за правилното и дълго функциониране на всяка една блиндирана врата. Нашите специалисти имат богата практика в това отношение, така че спокойно може да ни се доверите и в това отношение. Той се доплаща допълнително 150 лв.