За SOS автоключари Дървеница

SOS Locksmith e фирма с вече утвърдено име и натрупан богат опит в сферата на автоключарските и ключарски услуги. Нашите колеги са на ваше разположение 24 часа в денонощието, независимо дали е работен ден, уикенд или национален празник. Когато срещнете проблем, свързан със заключващите системи, било то по вашето превозно средство или жилище, ни потърсете на тел. 0894 62 00 02 и авариен майстор ключар ще пристигне на посочения от вас адрес в рамките на половин час в границите на цяла София.

Автоключарски ателие Дървеница
Може да ни се доверите без значение дали имате нужда от планиран ремонт или изпаднете в аварийна ситуация. Освен това винаги сме на линия готови да отговорим на всички ваши въпроси. Посетете и нашия официален сайт. http://soslocksmith.bg

Защитата на вашите жилища, семейство и имущество са най-важните неща на света и ние сме горди, че чрез нашите услуги и продуктите, които предлагаме, можем да ви бъдем изключително полезни.

Най-важните услуги, които SOS Locksmith предлага, са:

Аварийни и планирани автоключарски

Ремонт на заключващи механизми

Ремонтираме повредени ключалки на всички видове превозни средства, без значение дали проблемът е по автоключалките или вратите.

Разрешаване на проблеми с имобилайзера

Каквато и повреда да имате по вашия имобилайзер, ние сме в състояние да я разрешим, вкл. и ако се налага да го изключим.

Изработка на автомобилни ключове

Предлагаме огромно разнообразие от оригинални автоключове. Естествено – за процесите на тяхното нарязване и обучение, за да се синхронизират за работа с автомобила ви, също може да разчитате на нас.

Извършване на синхронизация на дистанционни

Когато дистанционното ви загуби връзка с автомобила, това може да се дължи не само на изхабена батерия – тогава пак разчитайте на нас.

Отключване на всички видове автомобили

Веднага ни потърсете, ако по някаква причина (загубен, забравен , откраднат ключ и др.) не успеете да влезете във вашето превозно средство. Няма автомобил, в който да не можем да проникнем и то без да повреждаме интериора или екстериора му.

Изваждане на счупени ключове

Ако в ключалката на колата ви – дали за запалването или на вратата, остане парче, ни потърсете веднага.

Програмиране на транспондер

Нашата намеса ще ви е в полза и в ситуациите, когато чипът в ключа и превозното средство загубят връзка и като следствие двигателят не успее да запали.

Прекодиране (пренареждане) на ключалки

Това се налага в случаите, в които трябва да адаптираме ключалките на вашия автомобил към нов автомобилен ключ.

Аварийни и планирани ключарски

Изработване на копия на ключове

Изработваме дубликати на всички възможни ключове – тяхната сложност, предназначение и изработка нямат значение.

Отключване на врати

Надали съществува врата на жилище, офис, учреждение, която да не сме в състояние да отворим.

Изваждане на счупени ключове

В случаите, в които в ключалката остане счупено парче, не се съмнявайте, че ще го извадим бързо и то без да повредим заключващия механизъм.

Преработване на заключващи системи

Квалифицираните на майстори ключари ще преработят несигурната касова врата в секретна – ще инсталират секретни механизми за заключване, които в пъти ще повишат сигурността на жилището ви.

Монтаж и демонтаж

Извършваме монтаж и демонтаж на патрони, брави, врати, въобще на всички видове системи за заключване.

Ремонти на брави и патрони

Може винаги да разчитате, че нашите майстори ключари ще ремонтират повредените механизми, когато това е възможно.

Производство на врати

Входната врата е лицето на вашето жилище, тя предпазва вас, вашите близки и имущество. Предлагаме разнообразие от стабилни врати и допълнителни елементи към тях, съобразени с вашия бюджет и изисквания.