Тази стъклени врати са изящни и придават усещане за простор, както и за аристократизъм на помещението, в което се намират. За разлика от всички други врати, те не закриват проникването на светлината.

Характерно тези интериорни врати е, че се затварят здраво, но леко. Крилата на стъклените врати, които предлагаме, са направени от закалено стъкло, което е плътно 8 мм. Те могат да се отварят навън-навътре, както и надясно-наляво. В комплекта на интериорните стъклени врати се включват и права HDF каса с первази, закалено и кантирано стъкло, уплътнения от гума, две панти, насрещник към касата и секретна брава със секретен патрон с три ключа.

Нашите стъклени врати са направени от най-здраво закалено стъкло и за това си има причина. Този вид стъкло е в пъти по-издръжливо на директно слънцегреене и неблагоприятни външни влияния, но и на удар. Закаляването споява миниатюрните частици и така се създава силно вътрешно напрежение. Когато се счупи то ще се пръсне на стотици малки парченца, които няма да причинят сериозна вреда. Ако обаче се счупи голямо парче (като тези при огледалото), е доста опасно.

Плюсове на стъклените интериорни врати:

  • Красиви, не спират достъпа на светлината, дават усещане за простор и лукс;
  • Комбинацията с рамка от дърво е много изискана;
  • Аристократични, правят силно впечатление, никой не остава безразличен при вида им;
  • Стъклото може да е прозрачно, но и да е цветно;
  • Прилягат изключително плътно към касата на вратата.

Цените на стъклените врати са от 609 до 629 лв. Монтажът се доплаща 50 лв. Имаме всички посочени врати в наличност.