АВТОКЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

В ключарския ни център в Дървеница, освен в предоставянето на аварийни автоключарски услуги, нашите майстори са специалисти в абсолютно всички видове автоключарски услуги – независимо дали става въпрос за спешни или планирани такива. На тел. 0894 620 002 ще отговорим на всяко ваше запитване и при необходимост ще ви съдействаме качествено и бързо – до 30 мин. наш специалист ще бъде на вашия адрес.

Автоключарски услуги

Обучение на автоключ

Това е и една от най-предлаганите услуги в автоключарския център на SOS Locksmith в Дървеница. В състояние сме да обучим и синхронизираме абсолютно всички видове ключове, независимо от марката и модела на превозното средство.

Изключване на имобилайзер

Това също е често срещана услуга, която предлагаме в нашия център в Дървеница. Често наименованието ѝ може да срещнете като Immo Off. Нека първо обаче първо да поясним за незапознатите и припомним на знаещите какво е имобилайзерът и в кои ситуации той трябва да бъде изключен.

Ремонт на заключващите механизми

В нашия автоключарски център в Дървеница диагностицираме всички видове проблеми по вашите системи за заключване – било то софтуерни или хардуерни. След диагностиката, естествено, ще ремонтираме или сменим дефектните механизми.

Програмиране на транспондер

Транспондерът представлява чип, който притежава закодирана информация и се намира в кутийката на вашия автоключ. При новите ключове той трябва да бъде „обучен” и синхронизиран да действа с вашия автомобил, за да бъде разпознат ключа ви.

Синхронизация на дистанционно

Предназначението на дистанционното ви е да отключва единствено вашия автомобил. Ако то престане да функционира правилно, причината за това може да е в изтощена батерия (често срещана ситуация), но и в загубен синхрон между дистанционното и автомобила, който се налага да бъде възстановен.

Други ключарски услуги

  • Аварийно отваряне на автомобили и всички видове превозни средства
  • Аварийно отваряне на автомобили и всички видове превозни средства
  • Аварийно отваряне на багажник
  • Изработка на автомобилни ключове с чип
  • Дублиране на загубени ключове
  • Прекодиране на ключалки
  • Техническа консултация

Декодиране на всички видове ключове

  • Нарязване по шифър, както на обикновени така и  на специални автоключове за автомобили,  камиони и мотоциклети
  • Декодиране и нарязване

Процесът е напълно автоматизиран, като нарязването на един специален ключ отнема от 2 до 3 минути.

В нашите автоключарски услуги са включени и цялостен ремонт, прекодиране, демонтаж и монтаж на всички видове стартери, патрони на багажници и врати за следните марки автомобили : Audi, BMW, Citroen, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Range Rover, Renault, Rover, Saab, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volvo, Volkswagen и други.

Обадете се по всяко време на телефон 0894-62-00-02 и до 30 минути специалист автоключар е при Вас !