Тези интериорни врати се отличават с високо качество и подобно на всеки продукт, произведен в Германия, да супер здрави и много практични. Освен това, тези интериорни врати Gradde са и красиви – в нашия магазин ги предлагаме и като имитация на дърво – дъб, череша, орех, ясен и др.

Специалното им покритие Graddex е с уникални свойства и доста по-добри характеристики от фурнира, който се използва по принцип – това покритие е изградено от целулоза и дървени частици, които са импрегнирани с лакове и със смоли. Така вратите стават значително по-устойчиви и са подходящи за места, където влажността е по-висока – бани, тоалетни, мокри помещения.

Пълнежът на тези интериорни е от вида „пчелна пита” или от ПДЧ (покритие от дървесни частици). При моделите, които предлагаме със стъкло, то е дебело 4 мм и е матирано.

Плюсове на интериорните врати Gradde

  • Немското производство е гаранция за издръжливост и наистина много високо качество;
  • Заради уникалното си покритие са удачни за употреба в помещения, в които има висока влажност;
  • Крилото е облечено изцяло, без прекъсвания;
  • Фалцовият ръб ляга върху уплътнителя много плътно, което допринася за по-силното сцепление;
  • Затварят се много леко и много плътно;
  • Стъклото, при моделите, които имат такова, е матирано.

Цената на тези интериорни врати Gradde е от 270 до 420 лв. Цената на монтажа, който се заплаща допълнително е 50 лв. Важно е монтажът да е извършен качествено от професионалисти, защото неправилното монтираната врата ще създава проблеми и няма да функционира надеждно.