Интериорните врати са един от най-важните елементи във всеки един дом. Те не само разделят пространството, но и ги термоизолират и звукоизолират. Не на последно място трябва да посочим, че са много важна съставна част от всеки един интериор.  Стремежът на нашите професионалист в ключарския център в Дървеница е да предоставяме висококачествени планирани и аварийни ключарски и автоключарски услуги. Допълнително към това се стремим да предлагаме и завършени решения за вашата сигурност, домашен комфорт и сигурност. Интериорните врати са част от цялостната идея за това как трябва да изглежда едно жилище, в което да се чувствате сигурни и приятно.

На тел. 0894 620 002 или на място наш професионалист ще ви информира за всички предимства и запознае с всички детайли относно всеки един продукт, който се предлага. Заедно можем да изберем най-удачната за вас интериорна врата според вашите финанси и необходимост.

Вратите, които предлагаме, са разделени по техните производители – всяка една от тези врати има своите предимства и отличителни характеристики.

Интериорни врати Gradde

Добре известно е, че всички германски продукти се отличават с майсторство, здравина и надеждност – интериорните врати Gradde също не са изключение от това правило. Те са изработени с най-съвременна технология – в горния слой няма пукнатини, защото е покрит със специални покрития. Краищата на вратата често са прекалено уязвими, защото се надуват и пречат на плътното затваряне на, което е крайно неприятно. При Gradde вратите този проблем е избегнат, те са силно укрепени, което елиминира подобни неприятности. Освен товар интериорните врати Gradde са с уникално покритие Graddex, което прави всяка врата по-трайна и издръжлива. Това покритие е направено от дървесни и целулозни малки частици, слепени с лакове и смоли. По този начин повърхността става по-устойчива на механични повреди (особено драскотини, ожулвания и други подобни). Вътрешните врати Gradde са подходящи и за монтиране на помещения с много висока влажност – сервизни помещения, тоалетни, бани и др.

Пълнежът е от вида „медена пита”, стъклото, където има монтирано такова, е дебело 4 мм. и е от матово (матово бяло). Всяка врата на вратата Gradde се предлага с прагове, гумени уплътнения, панти, които са регулируеми.

Предимствата на тези врати са много, ето обаче изброени най-съществените от тях:

 • Всички германски продукти са с гарантирано високо качество;
 • Тези врати са правилен избор за помещения, в които има висока влажност, заради тяхното уникално покритие Graddex;
 • Вратите се отличават с добра сцепление, тъй като заобленият им ръб приляга много плътно към уплътнението.
 • Затварят се без никакво усилие;
 • Стъклото във вратите, които го имат, е закалено и матирано.

За правилната и трайна дейност на вашата интериорна врата, тя трябва да е инсталирана прецизно. Доверете се на нашите професионалисти от ключарския център и за тази дейност.

Интериорни врати Solid 55

Тези врати са с разчупена визия, интересни, боядисани с леки и приятни свежи тонове. Те са точният избор за всички, които биха искали от модерни врати с красив дизайн, но и за онези от вас, които имат по-консервативен и умерен вкус. Вратите на тази родна фирма са с високо ниво на звукоизолация. Електростатичното покритие от профили от алуминий спомага за хармонично и различно усещане.

Повечето от вратите на тази марка трябва да се поръчат предварително, така че това гарантира една наистина много високата степен на уникалност и оригиналност на вашия избор. Освен размери, можете да избирате различни декорации, за да получите допълнителни интересни възможности при проектирането на интериора си.

Други врати Soild 55 са за мокри и сервизни помещения. Тези интериорни врати работят чудесно във влажна и неблагоприятна среда. В същото време те могат да са с идентичен външен вид с тези, които са монтирани в други стаи.

Вратите Solid 55 - предимства

 • Можете да постигнете различни цветове и форми, защото са направени по поръчка. Ще задоволят най-взискателните интериорни изисквания
 • Здрави и издръжливи;
 • Подходящо решение за монтаж във влажна среда;
 • Много приемлива цена на фона на такова високо качество, което се предлага.

Интериорни врати Classen

Полша е страна, която вече стана известна със своите изключително стабилни и надеждни заключващи системи и механизми. Например, всички продукти на компанията Gerda са символ на стабилност и сигурност , особено когато става дума за допълнителните им брави. Марката Classen също не е изключение – всички врати на тази фирма от Полша се отличават с тяхната устойчивост, издръжливост и надеждност, но и се предлагат на напълно приемлива цена.

Тези интериорни врати са изработени от MDF плоскости, пълнежът е от специално създадена изолация или плочи от дървесни частици (ПДЧ). Модерните и елегантните групи имат значително подсилена конструкция, която помага да се повиши тяхната стабилност. Тяхната рамка е изработена от MDF покрито фолио, чиято функция е не само изолация, но и интериор.

Технически врати Classen. Тази класация за врати Classen е специално подсилена и проектирана да бъде инсталирана в предприятия, офиси и др. Покритието им е ламинирано, предлага се в широк диапазон от цветове. Те имат подсилена конструкция и защитени стоманени ръбове. Естествено, за по-голям брой от технически интериорни врати предлагаме отстъпка.

Предимства на вратите на Classen

 • Полските продукти днес са механизми, които гарантират високо качество;
 • Техническите врати са чудесно решение за помещения с голяма влажност;
 • Поради покритията си, вратите са устойчиви срещу механично натоварване;
 • Вратата се затваря без усилия, прилепва плътно към рамката.
 • Отлично качество за цената им.

Интериорни врати Standart

Тези врати са с интересен дизайн и са доказателство, че в Китай се произвеждат много стоки, без да е за сметка качеството им.

Тези интериорни врати правят впечатление със своята изключително достъпна цена. Изработени са от дебелин  6 мм. HDF дъски. Крилата са изработени от естествена иглолистна дървесина. Някои модели също са с декоративно стъкло с дебелина 4 мм.

В основния комплект ще откриете правоъгълна рамка, набор прагове от едната страна, дръжки, заключване, секретан патрон, три панти, гумени уплътнения, съобразени с цвета на вратата.

Тези интериорни врати са точният избор за жилища, където искате да монтирате (или замените) всички стари врати с нови, които не са луксозни, но ще функционират добре вярно в продължение на много години. Те са подходящи за офиси, големи предприятия, където много помещения, които трябва да бъдат затворени.

Предимства на вратите на Standart

 • Предлагат се в голямо разнообразие от цветове;
 • Някои модели имат дизайн и интересни шарки стъкло;
 • Оптимално съотношение цена и качество.

Стъклени интериорни врати

Това са стилни и красиви врати, които предлагат идеалното решение за монтаж на сложни места и ще доставят за още по-голяма топлина, светлина и уют на вашия дом. Те създават аристократично усещане и класа. От една страна, те вършат същото като другите интериорни врати – затварят пространството, звукоизолират и топлоизолират, но основното им предимство е, че не пречат на достъпа на светлината.

Крилата на тези стъклени врати са направени от дебело (8 мм) закалено стъкло, като посоките на отваряне са отвътре или отляво надясно.

Плюсове на стъклените врати:

 • Красиви врати, не спират светлината, създават усещане за простор и комфорт;
 • Чудесна комбинация с дървена рамка (комбинацията от стъкло и дърво);
 • Аристократични и интересни, винаги привличат вниманието;
 • Стъклото може да бъде прозрачно, но също така цветно;
 • Плътно прилягат към рамката на вратата.

Предимствата на закалено стъкло

Стъклените витрини са изработени от закалено стъкло, което е удачен вариант за тази цел. Защо обаче е така? Една от главните причини е, че в процеса на закаляване, стъклото става много по-твърдо и здраво. То е по-устойчиво срещу слънчева светлина и външно влияние, както и срещу удари и плътен натиск. Благодарение на обработката малките стъклени частици са се втвърдили и между тях има постоянно напрежение. Ако то се счупи, то те ще се пръснат и вероятността да ви наранят е минимална, за разлика от незакаленото стъкло, каквото е при огледалата, където голямото парче може сериозно да ви пореже.