Тези блиндирани входни врати са отделени в 3 различни категории, което зависи от тяхното качество. Потърсете ни на тел. 0894 62 00 02, за да получите допълнителна информация.

Зависи от бюджета ви и мястото, където ще бъде извършен монтажът (дали вратата ще бъде изложена постоянно на неблагоприятни атмосферни условия) – ще ви предложим оптимален вариант.

Всички врати в този раздел се правят по предварителна заявка: те са изпълнени с пълнеж от минерална вата, а бравата е на известния български производител Mauer, патронът е DAF. Дръжките също са на Mauer.

При избраната врата по ваш избор са възможни комбинации от няколко на брой ключалки, едностранна, двустранна, тристранна или четиристранна брава. По ваше желание могат да се монтират допълнителни шипове. Тези врати се продават и с голямо разнообразие от различни цветове – повече от петдесет. Касата е обшита от ламинат.  Вратите се отличават с високи нива на топлоизолация и са оборудвани допълнително със странични шипове, която правят пантите по-стабилни. Всички врати са с шпионка.

Съветваме ви за монтажа да се доверите на нашите професионалисти – той е важен за правилното функциониране на всяка една надеждна блиндирана врата. Монтажът се доплаща 100 лв.

Видео

Блиндираниврати Българскиврати