Блиндираните входни врати с регулируема каса са изработени от изключително надеждни материали и са точният вариант за вас, ако желаете здрава блиндирана врата, което ще ви служи без проблеми дълги години.

Структурата на крилото е метална рамка от два лицеви метални листи, които са ламинирани. Дебелината им се определя от конкретния модел врата, което определя крайната цена на продукта. Между тях е поставен допълнителен лист от метал, който е дебел 1,2 мм. Пълнежът е минерална вата, която топлоизолира допълнително помещението. Панелът има покритие от ламинат, което спомага за още по-качествената изолация. Предлага се в различни цветове. Крилото е допълнително подсилено с шипове, които влизат в касата когато тя е затворена. Гумените уплътнители още повече подсилват изолацията на тази блиндирана врата.

В комплектите са включени две независими системи за заключване с два секретни патрона и две секретни брави, капачка против пробиване (бронировка), противозломни шипове, регулируема каса, гумени уплътнения, шпионка.

Някои модели са изработени с красиви фрезовани шарки, което придава на входната врата допълнително изящество и уникалност.

Важно е да знаете, че повърхността на тези врати са без UV защита, което означава, че те ще се захабяват след дълго излагане на неблагоприятни атмосферни условия – най-вече на пряко слънцегреене и силна влага. Тези врати са най-правилният избор за жилищни кооперации, където рискът е повече от влизане с взлом, отколкото от естествените влияния на околната среда.

За монтажа се доверете на нашите професионалисти – той не е включен в цената, но е от много важно значение дали вашата нова блиндирана врата ще функционира надеждно дълги години. Той се доплаща 80 лв.

Видео

Блиндираниврати Вратисрегулируемакаса