Врати

В нашия онлайн магазин ще намерите здрави, надеждни и красиви врати. Вратата е най-важният елемент от вашето жилище – нещо, за което някои не се замислят. Тя пази вас, близките и имуществото ви, но и краси дома ви.  Друга функция е, че вратите – било то входни или интериорни изолират шумо и термично помещенията. Ние предлагаме три основни вида врати – интериорни, блиндирани входни и метални по поръчка. Всеки един от тези видове има своите предимства и характеристики. Препоръчваме ви да ни потърсите на тел. 0894 620 002, за да ви информираме подборно за всеки вид. После можем, в зависимост от вашите необходимост, изисквания, интериорен усет и бюджет, да изберем подходящата за вас врата.

Интериорните врати

Красивите интериорни врати, които ще видите тук не само затварят пространството, а участват в интериора и шумоизолират и звукоизолират дома ви. Вратите ни са в отделни категории според техните производители (освен стъклените) – както ще се убедите, всеки вид има своите предимства и уникални характеристики. 

  • Интериорни врати Gradde.

Надеждни и здрави германски врати, покрити със специален слой Graddex, който прави вратите да са значително по-здрави и устойчиви срещу механични повреди. Тези интериорни врати са подходящи за употреба при помещения, които са с много висока влажност – сервизни такива, тоалетни, бани и др. Пълнежът им е от вида „медена пита”, стъклото, където има такова, е дебело 4 мм. и е от бял мат.

  • Интериорните врати Solid 55.

Светли, разчупени врати с пастелни тонове. Стабилни врати родно производство. Изработват се по поръчка и така се постига висока степен на оригиналност и уникалност. Предлагат се и различни декорации, които може да избирате с оглед на вашето обзавеждане.

  • Интериорни врати Classen.

Известни полски врати – интериорните врати на тази компания се отличават със здравина на изработката, трайност и надеждност, но и с напълно приемлива цена. Обърнете внимание на групите Modern и Elegance, които притежават значително подсилена конструкция, което спомага за увеличаването на стабилността им.

  • Техническите врати Classen.

Специално подсилен подвид за монтаж в предприятия, офиси и др. Покритието им е с ламинат, предлагат се в богата гама от цветове. Притежават подсилена конструкция и защитени от стомана ръбове. Естествено, за по-голямо количество поръчка на технически интериорни врати, предлагаме отстъпка.

  • Интериорни врати Standart.

Идеални врати за цената, ня която се предлагат. Тези интериорни врати са чудесният избор за дома, където искате да замените (или монтирате) всички стари врати с нови, които не са луксозни, но ще ви служат вярно дълги години.

  • Стъклени интериорни врати.

Красиви аристократични врати,  предлагащи идеално решение за монтиране в изискани места и или домове и офиси, където трябва да се вдъхне повече топлина, светлина и уют. Те създават усещане за класа. От една страна вършат същата работа като другите интериорни врати – затварят пространството, звукоизолират и топлоизолират, но основното им предимство е, че пропускат светлината.

Блиндирани входни врати

Ако искате домът ви да бъде защитен и да не се притеснявате за вашите най-близки хора и имущество, изберете една от блиндираната врата, които предлагаме в нашия онлайн магазин. Блиндираната входна врата е направена от изключително здрави листове от метал, но също така е покрита с покритие от MDF или фурнир. Принципно не всяка врата от метал е бронирана – бронирана буквално означава “бронирана”, но през годините това се е превърнало в символ на здравина, непробиваемост. Блиндираната врата е с пълнеж между стоманените листове, който преобладаващо се състои от метална вата, което от своя страна допринася за по-добрата топлоизолационни и шумоизолационни свойства.

Метални врати по поръчка

Тези метални врати, които изработваме по поръчка, са резултат на дългогодишния натрупан опит на нашите професионалисти ключари. Ежедневно в своята практика те се сблъскват с какви ли не ситуации – разбити врати, измъкнати от пантите, с извадени заключващи механизми и т.н. Тези врати са здрави, надеждни и стабилни. С тях вие ще гарантирате вашата сигурност, тази на най-близките ви хора и имущество. Предлагаме три основни метални вида врати с различни комбинации от заключващи механизми. Не ги подценявайте – надеждните системи за заключване са не само важно допълнение, но и основен елемент от общото решение за вашата сигурност.

Независимо какъв тип врата изберете, правилният ѝ монтаж е основно значение за нейното правилно функциониране. Нашите майстори ключари са специалисти в монтирането на всички видове врати, както и в аварийните и планирани ключарски услуги.