автомобилни ключове

SOS Locksmith има богат опит във ваденето на дубликати на автомобилни ключове.

 

Също имаме голям опит при ваденето на ключове за врати на дома. Ателиетата ни разполагат с най-модерната апаратура от машини, принагодени за ваденето на ключове за врати. С времето сме извадили толкова много дубликати на ключове за врати, че отдавна сме им изгубили бройката. Едно знаем със сигурност – бройката на извадените ключове за врати е хилядна. Общият брой на машините, пригодени за вадене на ключове за врати е 13. Цената на всяка една машина за вадене на ключове за врати не е никак ниска, но ние знаем, че качеството има своята цена, затова нямаме практика да пестим от това. Някои производители на брави като Mottura, Securemme, Mul-t-Lock, Gerda и други имат практика дубликатите на ключовете за врати за техните продукти да бъдат изваждани само от оторизирани сервизни центрове, каквито са ателиетата на SOS Locksmith.

Ще ви разкажем малко за машините за нарязване на ключове за врати

Една от компактните ни машини за нарязване на ключове за врати е компактният робот Keyline Ninja

Макар и с компактен размер, тази машина е способна с точност да нареже всички ключове за врата. Може да борави с едностранни и двустранни секретни ключове за врата, както и с автомобилни ключове. Контролът върху машината на рязане на ключове за врата, се осъществява чрез сензорен екран. Фрезата ? е изработена от висококачествена стомана, което именно и дава такава точност при ваденето на дубликати за ключове за врати. Малкият и размер, в синхрон с високата точност на ваденето на ключове за врати даде началото на една нова ера в ключарския занаят.

Второто ни попълнение е робот Miracle A9

Отново компактна машина, с управление чрез тъч екран, но пригодена единствено за рязане на автомобилни ключове. Тази машина не би не помогнала, ако искаме на нарежем ключове за врата.

Третата машина, с която разполагаме се казва Sygma Pro

Характеризира се с висока скорост за нарязване на касови, помпови и специални ключове под ъгъл. Високата точност и прецизност е характерна при ваденето на копия на касови ключове за врати по шифър или техни копия.

Keyline Versa също е машина, пригодена за автомобилни ключове. Прочитане, декодиране и нарязване са нейните функции. Скоростта ? е толкова висока, че процесът по копиране на автомобилни ключове трае няколко секунди. Както предходните, тази също бива управлявана чрез сензорен екран.

AN-SAN „X cut” пък може да се определи като една малка фабрика за изработка на заготовки на ключове за врати. Само за няколко минутки може да изработи заготовка на ключове за врата. Рязането и декодирането на профила е улеснено от четирите оси, с които разполага машината за ключове за врати. Моторът от най-нови поколение и помага профилът за ключове за врати да бъде тънко нарязан, като този процес остане бърз и лесен. Изработката на уникални и защитени профили за ключове за врати е бързо и лесно с тази машина.

Една от механичните ни машини за ключове за врати е Kurt YM35

Става както за нарязване на секретни ключове за врати, така и за нарязване на автомобилни ключове. Има 4 позиции на менгемето, което улеснява нарязването на ключове за врата, спрямо профила му.

 

Касовата машина Canas се използва за направата на сейфови, касови, полусекретни, помпови и други видове ключове за врата. Челюстите му са с 2 степени, като се използва една от тях, в зависимост от това за каква врата се вадят. Електро моторът на машината е бързо оборотен, което позволява прецизната и лесна работи при ваденето на ключ за врата. Подвижният опипвач също помага за по-лесно позициониране на ключовете за врата.

Guler TR-30 е механична машина, приспособена единствено за дублиране на ключове за марките Ford и Jaguar. Макар и ползата ? да е силно ограничена, специалните фреза и опипвач дават 100% гаранция за правилното копиране.

Kurt KS-50 също е механичен тип машина за вадене на ключове. С нея може да извадите ключове от рода на касови, сейфови, полусекретни, помпови и други типове ключове. Една от двете степени на челюстите бива използвана, в зависимост от това какви ключове трябва да бъдат направени. Както при предишната, така и при тази машина подвижният опипвач помага за по-лесното позициониране. Бързо оборотният мотор също помага за по-бързото и качествено дублиране.

Разполагаме и със специфична машина на Gerda, която може да нареже всичко нейно производство. Тъй като много от продуктите на Gerda са специфични, само определени ключари и машини могат да се справят с брава на Gerda.

Секретна машина Carisma-SM

Функцията ? е направа на автоключове, тип секретни и обикновени. Тя е машина от последно поколение за рязане като работата ? е полуавтоматична. Възможно е да захване от най-различен профил, благодарение на менгемето с въртяща глава.

За направата на ключове за автомобили, разполагаме с няколко софтуера, които ни помагат.

 

VAG Tacho

Софтуер, базиран да работи с OBD. Има способността да прочете секретните кодове чрез буксата за диагностициране. Благодарение на този софтуер може да се програмират моделите от VAG групата – Volkswagen, Audi, Skoda, Seat. Разполага с вграден програматор, наричан още четец, който улеснява работата с имобилайзерите. Постоянно настъпват нови обновления за VAG Tacho, именно затова способността му за програмиране постоянно нараства.

Orange5

Този програматор е способен на програмира микро контролери и памети. Може да прескача защитата на памети и процесори. Многото различни адаптери помагат на програматора да работи с много видове процесори.

Zed BULL

Zed BULL пък ни съдейства с всички типове празни транспондери. Той може да копира ключ от всички марки, производители на коли. Програмирането на ключ става чрез OBD 2 порта на колата. С него може да програмирате ключ, дори да нямате резервен ключ за автомобила. Тоест, дори да загубите единствения си ключ, с този програматор може да извадите нов ключ. RFID (Radio-frequency identification), на български – идентификация чрез радио вълни тагове също могат да бъдат копирани. Наистина полезен програматор, с който правенето на ключ е лесно.

SOS Locksmith има богат опит във ваденето на дубликати на автомобилни ключове

Ще ви разкажем малко за машините за нарязване на ключове за врати

Една от механичните ни машини за ключове за врати е Kurt YM35

За направата на ключове за автомобили, разполагаме с няколко софтуера, които ни помагат

авто ключове
ключове 1
автомобилни ключове
ключове 2
ключове за кола
ключове 3
ключове за автомобил
ключове 4
майстори обучават ключове
ключове 1