При изгубен автоключ първото и най-важно нещо, което трябва да направите, е да не поддавате на паниката и по възможност да не се опитвате сами да влизате в автомобила, да го запалвате и т.н. Преди да ви обясним как нашите аварийни авто ключари ще ви помогнат при тази аварийна ситуация, ще ви посъветваме винаги да разполагате с повече от едно копие на вашия ключ, защото изработката после на нов ще ви струва по-скъпо и ще ви отнеме повече време.
На тел. 0894 620 002 нашите майстори ще ви информират подробно относно това, какво следва да направите, ако желаете изработването на копие на вашия автомобилен ключ. Най-общо казано той трябва да бъде нарязан и обучен, за да действа именно с вашето превозно средство. На този телефон предлагаме и денонощна автоключарска помощ при абсолютно всяка аварийна ситуация, в която може да попаднете.

Как SOS Locksmith ще ви помогне при изгубен авто ключ:

  • Потърсете ни в първия възможен момент. Нашите аварийни авто ключари са на разположение денонощно, без значение дали е празник, почивен ден или от часа.
  • Таксата за пристигане на нашия авариен автоключар е 20 лв. В нея влиза и евентуално повторно посещени, ако ключарят се наложи да се върне до автоключарското ателие, за да вземе определен механизъм за заключване, автоключалка и др. На място впоследствие ще ви информираме за приблизителната крайна цена, преди да се пристъпи към каквато и да е работа, за да сте наясно предварително с разходите и цената на авто ключарската услуга.
  • Следващата стъпка е да извършим отваряне на врата. Уверяваме ви, че нашите автоключари ще извършат тази дейност без да нанесат каквито и да нарушения върху вашите интериор и екстериор.
  • След отварянето на вратата при изгубен автоключ, майсторите ни ще извършат разглобяване на автоключалката – тя ще е необходима за изработване на нов автомобилен ключ. След това в автоключарския ни по нея ще направим и новия автоключ. Това включва операцията нарязване на авто ключ по вече свалената автомобилна ключалка.
  • Следващата крачка е да извършим синхронизация ваш нов автомобилен ключ към вашия автомобил чрез извършването обучение на автомобилен ключ. За тази цел са ви необходими специални хардуер и софтуер, каквито нашите майстори автоключари имат.
  • Вече притежавате нов авто ключ, нашият авариен ключар се връща при автомобила ви и монтира обратно автоключалката.  Остава обаче да се пренаредят и останалите автомобилни ключалки, за да се отварят те с новия ключ. Това е последната фаза от автоключарските дейности, които ще предприемем, при изгубен автоключ.

В нашия онлайн магазин предлагаме разнообразие от автомобилни ключове, които впоследствие ще обучим и нарежем, за да се синхронизира вашият автомобил към новия ви автоключ.