Ключалките на автомобила са от изключително значение за сигурността и правилното функциониране на всички заключващи системи във вашето превозно средство. В някои случаи се налага да се сменят или те, или някои принадлежащи им елементи с резервни части за автоключалки.
В нашия онлайн магазин разполагаме с огромно разнообразие от части за автоключалки за следните марки: BMW, Audi, Chevrolet, Dacia, Chrysler, KIA, Jeep, Nissan, Renault, Opel, Seat, Toyota, Skoda, Volkswagen. В автоключарския ни център в Дървеница може да разчитате, че ще получите професионална консултация относно всички видове заключващи механизми на вашия автомобил. В онлайн магазина ни предлагаме следните резервни части за автоключалки:
     • Контактни ключалки – Volkswagen, Audi, Seat, BMW, Skoda, Chrysler , Chevrolet Captiva, Jeep Cherokee, Nissan Primera Kia Sorento, Nissan Vanette, Renault, Opel, Toyota
     • Комплекти ключалки за врата –Volkswagen, BMW, Skoda, Seat
     • Пружини за ключалки – Renault, Dacia
     • Части за ключалка за врата – BMW, Dacia, Volkswagen, Skoda, Seat.
Проблемите, с които може да се сблъскате по вашите заключващи механизми, биха могли да въэзникнат по естествен път (при износване), заради неправилна експлоатация или насилствени действия (или опити за такива).
Професионалните автоключари в SOS Locksmith са в състояние да пренаредят вашата автоключалка. Това се налага, когато сте загубили своя автоключ, когато са ви го откраднали и искате да го блокирате и т.н. Ако не разполагаме с определена резервна част, може да поръчате такава – ще ви я доставим в най-кратък срок. За монтажа ? също може да разчитате на нашите авто ключари.