Допълнителни брави Gerda

Брави Gerda, продажба и монтаж на секретни брави Gerda и допълнителни брави Gerda Titan. Професионален монтаж на допълнителни брави Gerda Titan.

Ключар София ЕООД – Оторизиран сервиз на Gerda за София.

Допълнителните брави Gerda Titan са №1 в България и в Европа по отношение на сигурност и надеждност. Фирма Ключар София ЕООД предлага монтаж  и  сервиз на брави Gerda.

оторизиран сервиз на брави Gerda

gerda tytangerda titangerda zx plusgerda tytan zxgerda titan zx герда

Фирмата ни извършва гаранционно и следгаранционно обслужване на пълната гама продукти на Gerda. Разполагаме с много добра сервизна база в град София и поддържаме сътрудничество с много ключарски фирми в цялата страната. Стремим се да отговорим на изискванията на нашите клиенти с качествено обслужване и коректно отношение.


Ако искате домът Ви да е добре защитен, сте попаднали на точното място. Ние ще Ви предложим най-сигурната защита и най-качествените продукти. Допълнителните брави са едно много добро решение за подобряване на сигурността. Ние сме специализирани в монтажа и ремонта на допълнителни брави Gerda Titan. Те са подходящи за почти всички видове входни врати.

Продуктите Gerda са надеждни и с много високо качество.  До сега не е регистриран взлом на врата с такава брава.
Отключването на брави Gerda и до ден днешен е непреодолимо препятствие за ключарите и крадците. Това безспорно нарежда Gerda Titan на място № 1 по сигурност в сектора за допълнителни заключващи системи.

Забележка: Препоръчваме Ви, преди да предприемете закупуване или монтаж на заключваща система, да се свържете с наш професионалист, който по телефона или на място да Ви консултира – препоръча най-доброто за Вас решение.

Телефон за поръчки и консултации за продуктите на GERDA 0885-002-436.

Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to lexus suv, ford suv and honda suv