Автомобилни ключове

В магазина на SOS Locksmith в Дървеница разполагаме с голямо разнообразие от автомобилни ключове. Но да купите нов автоключ не е напълно достатъчно – той трябва да бъде нарязан и обучен – дейности, в които нашите колеги са специалисти.

Марки автомобили

Възможни проблеми при автомобилните ключове

Автомобилният ключ е съществена част от механизма за заключване на превозното средство. Ако той е повреден или е изгубил по някаква причина връзка с автомобила вие не само няма да можете да запалите двигателя, но понякога и да влезете в колата си. Съветваме ви при загуба на ключа, кражба или лошо функциониране, да ни потърсите, за да се снабдите с нов (в ключарския център на SOS Locksmith в Дървеница предлагаме огромно разнообразие от автоключове) и да ползвате професионалните ни ключарски услуги.

Ето някои от случаите, когато трябва да използвате нашите услуги:

Блокиране на вратите

Тогава може да се озовете в положение не само няма да отворите вратите, но и да останете заключени вътре, в самия автомобил. Понякога ключът превърта безкрайно в ключалката, но не може да отключи вратата.

Автоключът създава проблеми

Има ситуации, в които се губи връзката между ключа и двигателя. За да се реши този проблем трябва да се направи синхронизация на дистанционното. За тази дейност трябват определени хардуер, софтуер и не на последно място опит и умения, каквито нашите майстори автоключари притежават.

Загуба на връзката на контактния ключ с клемореда

Това също е много неприятна ситуация – ключът ви превърта, не можете да запалите колата, а на таблото липсва индикация.

Лоша функция на автокутийката

Това се случва след неправилна употреба, неправомерен натиск или заради продължителна употреба. Това може да доведе до блокиране на автоключа или на определени (или всички) бутони.

Контактният ключ се разваля

Няма да успеете да го завъртите до позиция, в която да осъществите контакт. Дари има ситуации, в които двигателят продължава да работи, но вие не можете да го спрете по каквито и начини да се опитвате. Това също се дължи на повреда в контактния автоключ.

Проблеми с имобилайзера

Финият чип (имобилайзерът), който се помещава в кутийката на ключа се случва да се повреди и тогава не можете да запалите превозното средство. Той съдържа уникална кодирана информация и осъществява връзката с двигателя. Той няма да запали, ако не го разпознае. При разпадане на връзката (например заради слаб акумулатор) се налага тя да се изгради наново, за което трябва да дойдете в ключарския ни център с колата си. Естествено, извършваме тази услуга и на място. След запознаване с проблема, нашият специалист ще прецени дали трябва да се изключи имобилайзерът (Immo Off).

Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to lexus suv, ford suv and honda suv