ЗАКЛЮЧЕНИ НАВЪН ИЛИ ИЗГУБИЛИ КЛЮЧОВЕТЕ СИ?


SOS Locksmith разполага с професионални ключари, които, използвайки най-новите технологии и техники на работа, ще възстанови влизането във Вашия дом с възможно най-малко главоболия. Като професионални ключари, ние ще отворим вратата Ви като използваме метода на шперцово отключване (дупченето е последното средство, към което прибягваме), като предпазваме повърхността на заобикалящата ключалката врата дори и от минимални повреди и наранявания.

ПОВРЕДЕНИ ИЛИ НЕИЗПРАВНИ КЛЮЧАЛКИ


SOS Locksmith предоставя професионален монтаж на ключалки, отваряне на врати, поправка на ключалки или подмяна на всички видове врати и прозорци, включително гаражни врати, домашни ролетни врати и противопожарни изходи.

ПРИ ПРЕМЕСТВАНЕ В НОВ ДОМ – КОЙ ИМА КЛЮЧ?


Смяната на ключалките се пренебрегва с лекота в хаотичната атмосфера в процеса на преместването в нов дом, но е ужасяващо да си помислим колко души биха могли да имат копие от ключовете на новия Ви дом. Горещо препоръчваме смяната на всички ключалки заради сигурността на Вашето семейство и заради собственото Ви спокойствие.

СЛЕД ВЛИЗАНЕ С ВЗЛОМ


В случай на обир, ние ще поправим щетите и ще осигурим сигурността на Вашето имущество според най-високите стандарти. Ние също ще Ви дадем съвет и решения за подобрението на досегашните ключалки на Вашите врати, прозорци или гараж – съобразени с изискванията на Вашата застрахователна компания, ако е необходимо – или дори ще подготвим домашни ролетни системи за Вашите врати и прозорци.

МОНТАЖ И ПОДМЯНА НА КЛЮЧАЛКИ


SOS Locksmith предоставя професионален монтаж на ключалки и услуга по подобрение в съответствие с Българския Държавен Стандарт БДС , за да срещне изискванията Ви по сигурността.

ПРОБЛЕМИ С КЛЮЧАЛКИ НА ПВЦ ИЛИ АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ


Ние можем да поправим и подменим ключалките на Вашите PVC врати ако те се развалят. Ако вратата не се заключва докато е в отворено положение, това понякога може да означава, че заключващия механизъм е повреден, което обикновено довежда до нуждата от нов заключващ механизъм.

ГАРАЖНИ ВРАТИ


Над-гаражните врати са лесен прицел за обирджии. Повечето обирджии са опортюнистични крадци и в много случаи дори не е нужна груба сила. SOS Locksmith предоставя професионален монтаж и поправка на ключалки за всички видове гаражни врати, включително катинари с резета и скоби, и защитни гаражни врати.

СЕЙФОВЕ И КАСИ


SOS Locksmith не само предлага сейфове, но и предлага цялостни услуги, свързани със сейфовете. Работим с най-добрите производители на сейфове в Англия и предлагаме консултации при избора на най-подходящия сейф за Вашите нужди. Ако вече притежавате сейф, но сте загубили ключа или сте забравили отключващата комбинация на кода, то ние можем да Ви помогнем. За да видите някои от сейфовете, които предлагаме, натиснете върху следните линкове:

КАТИНАРИ


SOS Locksmith може да достави, отвори, поправи или замени всеки катинар. Можем да доставим катинари с еднакви ключове, така че да отваряте всичките си катинари с един ключ или може да имате един главен ключ, отключващ всеки Ваш катинар, като всеки катинар запазва своя ключ; при поръчка заедно с катинарите, можем да доставим вериги с дължина по Ваше желание.

ПОДОБРЕТЕ СИГУРНОСТТА ВЪВ ВАШИЯ ДОМ!


Първата стъпка към защитата на Вашия дом е осигуряването на подходящи ключалки на Вашите прозорци и врати. Според официалната статистика, една трета от всички обири се случват през задните прозорци на дома Ви, или през отворен прозорец, или когато крадецът разбива стъклото, отваряйки резето и влизайки вътре. Няколко прости допълнителни мерки за сигурност, като например ключалки за прозорци, биха предотвратили много от тези домашни обири!

ключар ключар ключар автоключар ключар пловдив