Продажба, монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз на брави и заключващи устройства Securemme. Аварийно отваряне, прекодиране и преработка на брави Secureme.

Предлагаме богата гама от продукти на марката Securemme.
securemme – допълнителна касова брава за вграждане
– основна касова брава
– брава с една точка на заключване
– брава с три точки на заключване
– основна патронна брава

Securemme е голяма италианска фирма за производство на брави и заключващи системи. Тя се е доказала през годините предлагайки на пазара качествени и сигурни продукти. Ние имаме богат опит в монтажа, отключването и ремонта на брави Securemme. Голям плюс на касовите брави Securemme е, че могат да се прекодират. Ако Ви откраднат или си загубите ключа, вече не е нужно да си сменяте цялата брава. Ние можем да я прекодираме и да ви направим нови ключове. По този начин старият Ви ключ става неизползваем. Въпреки това ние препоръчваме на клиентите секретните брави Securemme, защото са много по-сигурни от касовите.

При нас ще откриете богат избор на модели, високо качество и добри цени на продуктите Securemme, както и организирано и професионално обслужване.

Забележка: Препоръчваме Ви, преди да предприемете закупуване или монтаж на заключваща система, да се свържете с наш професионалист, който по телефона или на място да Ви консултира – препоръча най-доброто за Вас решение.

Денонощен телефон за поръчки и консултации за продуктите на Secureme 0885-002-436.