Продажба, монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз на всички продукти на MULTLOCK. Аварийно отваряне и монтаж на продукти на Multlock.

multlock Приоритет на фирмата е предлагането на продукти с доказано качество от производителите им в световен мащаб. Такава фирма е Multlock – световен лидер в производството на заключващи системи.

Ключарите ни са с богат опит и са специализирани в монтажа, ремонта и отключването на патрони и заключващи устройства Multlock. Ако имате обикновен патрон и искате да го замените с по-сигурен патрон Multlock е добре да потърсите помощта на специалист ключар. Качествения монтаж е много важен, за да бъде заключващото устройство максимално ефективно.

При нас ще откриете богат избор на модели, високо качество и добри цени на продуктите Multlock, както и организирано и професионално обслужване.

Забележка: Препоръчваме Ви, преди да предприемете закупуване или монтаж на заключваща система, да се свържете с наш професионалист, който по телефона или на място да Ви консултира – препоръча най-доброто за Вас решение.

Денонощен телефон за поръчки и консултации за продуктите на MULTLOCK 0885-002-436.