Ключарски услуги – Често задавани въпроси

Имаме доста обаждания и запитвания във връзка с проблеми със заключващите системи на домовете. Лошото в случая е, че малко хора разбират колко важно е да имат сигурна заключваща система. Едва след като бъдат обрани и вече им липсва половината техника, златото и всичко ценно те разбират, че им трябва нещо сигурно. Тогава ние идваме на помощ с едни от най най-добрите заключващи системи, като едни от тях са Герда, Фиам, Секюрем и Мултилок. Може да се направи преработка като сложим една от тези брави с бронировка против разбиване и висок клас патрон. Тогава вече вашата сигурност е гарантирана.

Въпрос: Имам брава с касов ключ, която искам да сменя. Бравата е около 240mm x 23mm S.A.B Italy. Моля да ми предложите варианти и монтаж.

Отговор: Във вашия случай има два възможни варианта:

Да я заменим със същата по размер касова брава
Да я заменим с алтернативна брава за патрон, бронировка и патрон със защита против чупене.

Въпрос: Здравейте, искам да попитам дали разполагате с патрони Multlock научих, че са едни от най-сигурните?

Отговор: Да разбира се, имаме ги на най-добрата цена в цяла България.

Въпрос: Имам брава Atra която ми прави проблеми трудно заключва и ключа заяжда. Може ли да се поправи или трябва да се замени?

Отговор: Най-добре да направим оглед на място, за да констатираме точно какъв е проблема. Възможно е проблема да не е в бравата, а в насрещника на касата. Ако е с тристранно заключване проблема може да е там, може да е от увисване на вратата, усукване, изкривяване и още много други неща. Затова препоръчваме оглед и консултация на място, за която се заплаща такса или безплатна консултация по телефона.

Въпрос: Здравейте, наскоро ме обраха, в момента сме сложили обикновена брава колкото да се заключваме. Искам да попитам може ли да се сложи хубава брава, която не може да бъде разбита или отключена?

Отговор: В случая, за да Ви предложим разумен и сигурен вариянт трябва да знаем няколко неща:

1- С каква врата разполагате, дървена, метална или масовите китайски или турски.

2- С каква марка брава и патрон сте в момента

3- Какъв Ви е насрещника и до каква степен е укрепен.

4- На колко страни Ви се заключва бравата.

5- Разполагате ли с допълнителна брава

ключар ключар ключар автоключар ключар пловдив