Контрол на достъпа

СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪП НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ОФИСИ И АСАНСЬОРИ


Стандартната система за заключване на жилищни входове и асансьори чрез карти и чипове включва – контролер, четец, ел. болт (ел. магнит или ел. насрещник), бутон за изгод и авариен бутон

КОНТРОЛ НА АСАНСЬОРИ


Заключване и контрол на достъпа до асансьори в жилищни и административни сгради. Идентификацията се осъществява чрез безконтактни чип-карти и ключодържатели.

БИОМЕТРИЧНИ ТЕРМИНАЛИ ЗА КОНТРОЛ


Биометричните терминали за контрол на достъп идентифицират посетителите на базата на предварително събрани биометрични данни. Идентификацията на потребителя може да бъде с пръстов отпечатък, чрез сканиране на ретината или гласова, в зависимост от вида на биометричния терминал.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БРАВИ


Електрическите брави могат да се отключват с ключ или карта. Този тип брави могат да работят с до 250 карти.

ЧИП – КАРТИ


Най-често чип картите се използват за контрол на достъпа в жилищни сгради и асансьори.

КАРТОВИ ЧЕТЦИ


Картовите четци извличат информация от притежавани от потребителя картови носители. Ако пропуска е валиден лицето се допуска до дадения обект.

КОНТРОЛЕРИ


Контролерът представлява специален компютър в който се съхранява база от данни с всички лица имащи право на достъп до даден обект. Контролера идентифицира посетителя и в зависимост от това дали има съвпадение на данните разрешава или отказва достъп на потребителя.

САМОСТОЯТЕЛНИ ТЕРМИНАЛИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪП И/ИЛИ РАБОТНО ВРЕМЕ


Предимството на тези терминали, е че могат да работят самостоятелно без да е необходимо свързването им с компютър. Те могат да се настройват самостоятелно с помощта на клавиатура или мастер карта.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ


Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to lexus suv, ford suv and honda suv