Ключар в Лозенец

Ключар в Лозенец предлага аварийна ключарска помощ, отключаване, денонощни ключарски и автоключарски услуги в квартал Лозенец София

Ключарски център Лозенец работи денонощно, за да Ви предостави най-бързите и качествени ключарски услуги. Разполагаме с 5 ключарски екипа, които са на ваше разположение по всяко време. Нашите мобилни ключари и автоключари достигат до всяка точка на Лозенец за не повече от 5-10 минути. Обадете ни се и докато се осетите, наш екип ще бъде на посочения от Вас адрес.

Извършваме всякакъв вид ключарски и автоключарски услуги. Аварийно отключване на брави, ключалки, вътрешни и външни врати, товарни и леки автомобили. Ремонт на дефектирали заключващи устройства. Монтаж на нови брави, патрони, насрещници, бронировки, греди, резета и др. Всякакви автоключарски услуги – ремонт на ключалки и контактни ключове, смяна на счупени или повредени дръжки, активация или де активация на имобилайзери, направа на автомобилни ключове, смяна на кутийки за автоключове, продажба на чипове и др.

Денонощна аварийна ключарска и автоключарска помощ в Лозенец

Аварийно отключване на входни врати
Аварийно отключване на автомобили
Спешна ключарска помощ
Отключване на стъклени витрини
Отключване на каси
Спешна ключарска помощ при обири
Авариен монтаж на нови заключващи устройства