Продажба, монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз на италиански брави Fiam. Аварийно отваряне, преработка и прекодиране на брави Fiam

FIAM Компанията Fiam е създадена през 1948 година от Carlo Cattanelo. От тогава до ден днешен Fiam се стреми и създава най-добрите заключващи системи в цял свят.

Нашата фирма е специализирана в продажбата, монтажа, гаранционното и след гаранционното обслужване на продуктите Fiam. Най-добрата касова брава на пазара в цяла Европа е Fiam ( със завеса ). От три години насам касовата брава Fiam със завеса се отключва на шперц. За това компанията Fiam пусна на пазара секретна брава за патрон, алтернативна на касовата, която замества марките касови брави: Securemme, CR, SAAB, Pottent, Cisa, Yale, Mottura, Atra, Icsa, Fiam. Секретната брава Fiam, алтернативна на тези касови НЯМА ОТКЛЮЧВАНЕ!

Устройството на тази брава включва много зъбни колела, който правят заключването много леко и абсолютно безшумно. „ Тук е момента да споменем, че ако изпитвате затруднение и напрежение при заключването на вратата, тя скоро може и най-вероятно ще Ви създаде големи проблеми.”

Има три вида брави Fiam:
– Касови брави със завеса – Средно ниво на сигурност ( отключват се )
– Секретни брави със зъбни колела – Високо ниво на сигурност
– Секретни брави със зъбни колела и блокиращ механизъм – Максимално ниво на сигурност, при опит за взлом блокира и прави невъзможно отварянето, дори и от ключари

При нас ще откриете богат избор на модели, високо качество и добри цени на продуктите Fiam, както и организирано и професионално обслужване.

Забележка: Препоръчваме Ви, преди да предприемете закупуване или монтаж на заключваща система, да се свържете с наш професионалист, който по телефона или на място да Ви консултира – препоръча най-доброто за Вас решение.

Денонощен телефон за поръчки и консултации за продуктите на FIAM 0885-002-436.