Продажба, монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз на всички продукти на CISA. Аварийно отключване, преработка и прекодиране на брави Cisa.

CISA Предлагаме широка гама от продукти на италианската марка CISA – лидер в производството на заключващи системи и устройства. Касовите и секретните брави на Cisa са едни от най-качествените брави предлагани на българския пазар. Снабдени са с допълнителни защити и са с висока степен на сигурност.

Ключарите ни са с богат опит и са специализирани в монтажа, ремонта и отключването на брави и заключващи устройства Cisa. Ако имате обикновена брава и искате да я замените с по-сигурна брава на Cisa е добре да потърсите помощ от специалист ключар. Качествения монтаж е много важен и 50% от капацитета на сигурност на бравата зависи от него.

При нас ще откриете богат избор на модели, високо качество и добри цени на продуктите Cisa, както и организирано и професионално обслужване.

Продукти на CISA
– патрони и ключалки Cisa
– катинари
– автомати за врати
– секретни брави

Забележка: Препоръчваме Ви, преди да предприемете закупуване или монтаж на заключваща система, да се свържете с наш професионалист, който по телефона или на място да Ви консултира – препоръча най-доброто за Вас решение.

Денонощен телефон за поръчки и консултации за продуктите на CISA 0885-002-436.