Монтаж, преработка, ремонт и сервиз на всички видове блиндирани и метални врати на Solid 55, Транс прогрес, Dierre, Metal design, Intext, Tunador, Neodor, Kronodoor, Ergon, Interhome, Senso doors, diadoors и други. Безплатна консултация по телефона за всякакви проблеми с Вашата метална или блиндирана врата.

Сервизен център за монтаж, преработка и ремонт на блиндирани врати предлага :

Монтаж на блиндирани, метални и всички други видове входни и вътрешни врати

Преработка на входни, блиндирани и метални врати

Монтаж на допълнителни брави GERDA, ABLOY DEADBOLT, MULTLOCK DEADBOLT и KASSEL

Замяна на касови брави с алтернативни на тях секретни ( Mauer, Abloy, Kale, Gerda, Multlock, Метал, Кодкей, Fab и др.)

Монтаж на патрони с висока степен на сигурност ( Abloy, Corbin, Daf, Gage, Milenium, Multlock )

Монтаж на допълнителни защити ( бронировки, насрещници, резета )

Монтаж на аксесоари ( шпионки, декорации, табели )

Монтаж на автомати за врати


Работим само с производители, които предлагат най-добро съотношение между качество и цена на своите продукти. Ключарите ни имат дългогодишен опит в преработката на всички видове врати и са винаги на Ваше разположение. Дори и вратата Ви да не е от най-скъпите и качествени врати, ние можем да я преработим и да я направим много по-сигурна и трудна за разбиване. Единственото, което трябва да направите е да ни повикате и до 30 минути наш ключар ще бъде на посочения от вас адрес. Ще Ви предложи най-подходящата за конфигурация съобразена с Вашия бюджет, както и няколко алтернативни варианта за подобряване на сигурността.

Няколко съвета за избор на блиндирана врата.

Не си монтирайте китайски и турски врати! Те са много некачествени.

В никакъв случай не си монтирайте врата с касов ключ. Касовите брави са много несигурни и лесни за разбиване. Крадците разполагат с подходяща техника, която превръща отключването им в детска игра. Нямат допълнителни защити за предпазване от дупчене и не могат да им се монтират допълнителни такива. Ако вече сте си купили такава врата, не се паникьосвайте, ние можем ще Ви помогнем. Можем да преработим вратата и да изберем най-сигурната конфигурация за Вашия дом.

Можем да заменим Вашата касова брава с алтернативна на нея секретна. Да Ви монтираме патрон с висок клас на сигурност. Да Ви сложим бронировка за допълнителна защита от чупене. Друг много подходящ вариант е поставянето на допълнителна брава. Най-сигурните допълнителни брави са GERDA, ABLOY DEADBOLT, MULTLOCK DEADBOLT и KASSEL.

ключар ключар ключар автоключар ключар пловдив