Блиндирани врати

Предлагаме богат избор на блиндирани и метални врати Solid 55, Транс прогрес, Dierre, Metal design, Intext, Tunador, Neodor, Kronodoor, Ergon, Interhome, Senso doors, diadoors и други

Сервизен център за монтаж, преработка и ремонт на блиндирани врати предлага :

 • Монтаж на блиндирани, метални и всички други видове входни и вътрешни врати
 • Преработка на входни, блиндирани и метални врати
 • Монтаж на допълнителни брави GERDA, ABLOY DEADBOLT, MULTLOCK DEADBOLT и KASSEL
 • Замяна на касови брави с алтернативни на тях секретни ( Mauer, Abloy, Kale, Gerda, Multlock, Метал, Кодкей, Fab и др.)
 • Монтаж на патрони с висока степен на сигурност ( EVVA, Abloy, Corbin, Daf, Gage, Milenium, Multlock )
 • Монтаж на допълнителни защити ( бронировки, насрещници, резета )
 • Монтаж на аксесоари ( шпионки, декорации, табели )
 • Монтаж на автомати за врати

Работим само с производители, които предлагат най-добро съотношение между качество и цена на своите продукти. Ключарите ни имат дългогодишен опит в преработката на всички видове врати и са винаги на Ваше разположение. Дори и вратата Ви да не е от най-скъпите и качествени врати, ние можем да я преработим и да я направим много по-сигурна и трудна за разбиване. Единственото, което трябва да направите е да ни повикате и до 30 минути наш ключар ще бъде на посочения от вас адрес. Ще Ви предложи най-подходящата за конфигурация съобразена с Вашия бюджет, както и няколко алтернативни варианта за подобряване на сигурността.

Няколко съвета за избор на блиндирана врата.

Китайските и турски врати не са надеждни

Силно препоръчително е да не монтирайте китайски и турски врати! Те са много некачествени.

Касовите брави не са сигурни

Касовите брави са много несигурни и лесни за разбиване. Крадците разполагат с подходяща техника, която превръща отключването им в детска игра. Нямат допълнителни защити за предпазване от дупчене и не могат да им се монтират допълнителни такива.

Можем да преработим вратата и да изберем най-сигурната конфигурация за Вашия дом:

 • Можем да заменим Вашата касова брава с алтернативна на нея секретна.
 • Да монтираме патрон с висок клас на сигурност.
 • Да сложим бронировка за допълнителна защита от чупене.
 • Друг много подходящ вариант е поставянето на допълнителна брава. Най-сигурните допълнителни брави са GERDA, ABLOY DEADBOLT, MULTLOCK DEADBOLT и KASSEL.

Производство на входни врати

В ключарския ни център в Дървеница можем да произведем стабилна входна врата, която да отговаря на всички модерни изисквания за качество и сигурност. Входната врата е най-важният елемент от всеки дом, защото именно тя го защитава от кражби, любопитни погледи, шумо и топлоизолира. Каквито и модерни и високотехнологични системи да заключване да монтирате, ако това е направено върху паянтова или неподходяща врата, то все едно сте хвърлили пари на вятъра. Входната врата трябва да е надеждна, стабилна и добре монтирана, за да ви служи дълги години безпроблемно.

Майсторите ключари в нашия ключарски център имат многогодишен опит и в своята богата практика са срещнали стотици различни ситуации на избити, пробити, изтърбушени, измъкнати врати. Ето защо тези, които предлагаме, са пресечна точка от една страна между сигурност и комфорт, а от друга са напълно достъпна инвестиция за всички. Може да ни потърсите, за да ви предложим оптималния за вас вариант, съобразен с вашите изисквания и отделен за целта бюджет. Ето най-важните ни съвети при избора на входна врата, които ви съветваме да спазвате, независимо дали ще я закупите от ключарския ни център или от друго място.

Задължително да е от метал

Причините затова са няколко – металът е в пъти по-здрав от дървото, ПВЦ-то и др. той е по-издръжлив и за разлика от дървото не се нуждае от поддръжка (примерно лакиране един път годишно, почистване на изгнилите участъци, пребоядисване и др.). Металните ни врати предварително са обработени и са със специално покритие против корозия. Някои ще възразят, че те отстъпват на дървените по красота, топлина и усещане за уют, които излъчва естествената дървесина. Но и за това имаме решение. Предлагаме специални дървени покрития с огромно разнообразие от цветове, които освен, че са красиви, но и повишават допълнително нивата на шумо и топлоизолация на жилището ви. Така ще задоволим и най-капризните и екстравагантни изисквания относно интериора и екстериора на вашия дом.

Да е масивна и дебела

Това също е основно изискване, защото така е трудно тя да бъде изкъртена, пробита и обезсмисля в голяма степен всякакви насилствени опити върху нея. Като плюс можем да добавим и фактът, че това допълнително спомага вашето жилище да е по-добре топлоизолирано и шумоизолирано, като движението и на звука и топлината се спира и в двете посоки – навън и навътре.

Това са основни изисквания за една хубава и стабилна врата. Допълнително трябва да помислите за нейните заключващи механизми, защото ако здравата ви врата има некачествен и евтин патрон, то тогава това би провалило инвестицията ви. Хубавата входна врата трябва да е оборудвана със здрави и модерни механизми, като това невинаги означава най-скъпите. Вратите, които предлагаме, са със секретни брави и патрони, защото секретната система за заключване отдавна се е доказала като много по-добър вариант отколкото касовата (където имаме монтирана само една касова брава, която извършва заключването). Ето още няколко необходими условия, за перфектна входна врата:

Основна брава за патрон Euro Elzett

Да е оборудвана със секретен механизъм.

Той се състои от секретни патрон и брава, в развитието на които през последните десетилетия производителите на система за сигурност инвестираха изключително много и в днешни дни ние предлагаме изключителни механизми за заключване. Касовата брава отдавна изживя своя пик в света, а и напоследък в България – проблемът им е, че са крайно лесни за преодоляване от престъпниците. Допълнителен плюс на секретните патрони и брави е, че се продават със специална карта и дубликат на загубен ключ може да се направи само като я предоставите на оторизиран ключарски център. Комбинациите от секретни брава и патрон, които можем да ви предложим са много, затова най-добре да се свържете с нас по телефона или заповядайте на място, за да уточним конкретните ви нужди и бюджет.

Допълнително заключване - брава

Монтирайте допълнителната брава

Допълнителната брава е нескъп допълнителен елемент за защита и заключване. Наличието на такава в комбинация със секретна и патрон ще разшири вашите възможности при избора на отделните компоненти, както и ще повиши в пъти комфорта ви. За тази брава важи същото, както при секретната – копие би могло да се направи единствено в оторизиран сервиз.

Бихме могли да монтираме и допълнителни елементи, като имате предвид, че някои от вратите, които предлагаме, се продават с вградени такива.

Бронировка Mauer

Бронировка

Това представлява капачка от метал, която покрива плътно патрона и го предпазва от счупване, пробиване, измъкване и др. насилствени действия.

Шпионка SECUREMME

Шпионка

Това е задължителен атрибут в днешни дни, особено ако имате деца. Може би мнозина от Вас знаят, че често престъпниците звънят по вратите преди обирите под предлог, че са търговци или представители на фондации. В нашия магазин продаваме и съвременни дигитални шпионки, които ви предоставят възможност да снимате всеки, които ви е търсил дори във ваше отсъствие.

Стоманени шипове

Стоманени шипове

Колкото и да е стабилна една метална врата, тя има две основни слаби места. Първото е заключващият механизъм, вторият са пантите. Първият проблем ще елиминирате като се снабдите със стабилни секретни заключващи механизми и допълнителна брава и бронировка, за втория ви препоръчваме стоманени шипове, които да се монтират към пантите, което пречи на евентуални опити тя да се измъкне от тях.

Стоманени шипове

Колкото и да е стабилна една метална врата, тя има две основни слаби места. Първото е заключващият механизъм, вторият са пантите. Първият проблем ще елиминирате като се снабдите със стабилни секретни заключващи механизми и допълнителна брава и бронировка, за втория ви препоръчваме стоманени шипове, които да се монтират към пантите, което пречи на евентуални опити тя да се измъкне от тях.

Отсега имайте предвид, че монтажът на вратата и прилежащите механизми за заключване е от изключително значение – важно е да е направен професионално от хора с опит и умения, иначе тя няма да функционира така, както трябва. Така че ако сте закупили врата от друго място, ние ще я монтираме.

Звъннете ни на телефон 0894 620 002, за да ви предоставим изчерпателна информация относно избраната от вас врата и да изготвим оферта. 14 работни дни след това ние ще извършим монтажа.

Powered by WordPress | Designed by: suv | Thanks to lexus suv, ford suv and honda suv