Автоключарски услуги – Често задавани въпроси

Въпрос: Можете ли да ми предложите оригинален ключ за BMW? Става дума за оригинален ключ с надпис BMW и бутон.

Отговор: Разбира се, изработваме всякакви видове ключове за BMW.

Въпрос: Здравейте. Ключа ми за BMW E36 е със счупена горна част, пластмаса на която има фенерче, няма чип на ключа. Може ли да се намери тази горна част при вас или заготовка с която можем да направим копие на ключа?

Отговор: Няма как да се смени само горната част. Ще трябва да Ви нарежем ключ от нова заготовка.

Въпрос: Интересувам се от заготовка на която да сложа платката от дистанционното на алармата. Става въпрос за мерцедес 190. Можете ли да ми я изпратите по куриер, защото не съм от София?

Отговор: Разполагаме с всякакви видове заготовки, необходимо е само да ни изпратите точен адрес и телефон и ще получите това от което се нуждаете по куриер с наложен платеж.

Въпрос: Искам да си изкарам резервен ключ за Голф 3 дали ще може да го направите?

Отговор: Няма никакъв проблем да направим копие на вашия ключ, в удобно за вас време се обадете на посочените телефони или елате в едно от нашите ключарски ателиета.

Въпрос: Здравейте, искам да попитам дали можете да направите ключалките ми на колата Пежо 206 да бъдат с друг ключ, защото ги разбиха?

Отговор: Разбира се. Най-добре е да докарате автомобила си в удобен за вас наш сервиз в кварталите, Дружба, Левски, Левски Г, Лозенец и Студентски град. На място най-бързо и най-качествено ще се поправи вашият проблем.

ключар ключар ключар автоключар ключар пловдив