Няма гаранция, че офисът или домът ви може да бъде разбит и ограбен. Поради тази несигурност има няколко стъпки, които всеки собственик на жилище или офис, трябва да направи, за да се справи с този проблем и да предпази собствеността си от крадци.

Ключарите знаят всички тези стъпки и ще Ви помогнат да се справите с този проблем. Ние успешно се борим срещу крадците като предпазваме Вашите домове от тях.

Както добре знаете обичайно средство за защита във всеки дом или сграда са ключалките . Масово използваните ключалки не са сигурни и е много лесно за крадците да ги разбият.

Ако парите са проблем и Вие не можете да си позволите да замените обикновените ключалки с по-надеждни е добре да си сложите метални насращници. По този начин ще предпазите вратата от разбиване ако някой се опита да я отвори с ритници.

Пример за ключалки, които не са надеждни са ключалките с ключове с номер. Има около 50 ключа, с които се отварят всички такива брави.

Секретните ключалки, които може да откриете на куфари, автомати, бюра, шкафове и на някой видове автомобили също не са много надеждни.

Ако Вие искате по-високо ниво на сигурност има много нови ключалки с електронен механизъм. За да разберете кой модел е най-подходящ за вас е най добре да се свържете с професионален ключар.
Много удобни са ключалките с бутони за въвеждане на код за достъп. Те са лесни за употреба и позволяват много комбинации (хиляди или дори милиони в зависимост от модела). Те са по-евтини и са също толкова надеждни колкото и електронните и тези с пръстов отпечатък.

Ключарите ни могат да инсталират и системи за наблюдение за пълна сигурност, който ще Ви позволят да наблюдавате не само Вашия дом но и около него.

Никой не иска да бъде ограбен, без значение дали става въпрос за дома или бизнеса му.

Обсъдете от какви ключалки и ключове се нуждаете, задайте всичките си въпроси, за да разберем какво точно Ви трябва и ще Ви помогнем да се преборите с крадците.

Уредете си среща с ключар, за да получите защитата от която се нуждаете.