Много хора обичат да ходят на екскурзии извън София. Ако и Вие сте решили да пътувате има няколко неща, за които трябва да се погрижите. Естествено първо трябва да решите къде искате да отидете, ако не го направите няма да знаете за къде сте тръгнали.

Трябва да пресметнете колко време ще пътувате, колко храна ще ви трябва и колко пари са ви необходими. След като си съберете багажа трябва отново да проверите дали сте взели всичко необходимо. Преди да напуснете дома си Вие трябва да помислите за някои ситуации, които не се случват често, но е добре да бъдат предвидени.

Първото нещо без значение къде се намирате или къде отивате е да си вземете ключовете. Както добре знаете без тях няма как да отключите и да запалите автомобила си и съответно няма как да отидете където и да било.

Добре да имате копия на ключовете, които да оставите в чантата, портмонето или у дома в случай, че по време на пътуването дали от вълнението по време на пътя или от новите места които посещавате може да загубите ключовете си.

Ако ключовете за автомобила ви са с чип можете да се обърнете към фирмата производител или към автоключар, за да ви направи копие.

Ключарите съветват, когато отивате на почивка или отсъствате за дълго време, да разделите ключовете за дома Ви от тези за колата, след като няма да ги използвате известно време. Може да ги сложите в жабката или в багажа си, така ако случайно изгубите ключовете за автомобила си, поне няма да Ви се налага да вадите нови и за дома Ви. Може дори да ги оставите при някой роднина, приятел или съсед, на който имате пълно доверие.

Ако Ви се случи злополука или загубите ключовете си по време на пътуването, най-важното нещо е да запазите самообладание. Без значение къде се намирате, Вие винаги може да намерите автоключар. Ние разполагаме с много автомобили и без значение дали се намирате в голям или малък град, ще се радваме да Ви помогнем.

Ако откриете, че сте загубили ключовете за автомобила си ( надяваме се, че не сте изгубили и тези за дома си), Вие ще можете да продължите пътуването си почти веднага след пристигането на нашия екип. Ако сте изгубили и ключовете за дома си е добре веднага да се приберете и да повикате ключар, който да Ви смени ключалката.

Подготовката е най-добрия начин да избегнете проблемите, които могат да изникнат по време на пътуването. Ако Вие сте добре подготвени, ще решите бързо всички проблеми свързани с ключовете и ключалките без да проваляте Вашата почивка.

При загубен ключ, позвънете на телефон 0885-002-436 и до 30 минути наш ключар или автоключар ще е на посоченият адрес